Ecohout heeft bij tuininrichting de volgende productgroepen

Tuininrichting

In deze categorie vindt u alles om de tuin om te toveren tot een gezellige plek. Een tuin dient toch om er met vrienden en familie te kunnen ontspannen? Werk nu uw tuin tot in de puntjes af!

Wilt u rustig een hapje eten bij de barbecue? Of met uw familie nakaarten aan tafel? Dan hebben we een groot assortiment stoelen, picknickbanken en tafelpoten. Dergelijke verantwoorde, duurzame meubelen zorgen onmiddellijk voor een grote meerwaarde in uw tuin of op uw terras. Zij stralen dan ook meteen hun kwaliteit uit. Door deze aandacht voor kwaliteit, mag u reken op een grote duurzaamheid waardoor deze tafels en zitbanken ook geschikt zijn voor duurzaam gebruik. Naast het particuliere gebruik worden de tafels en zitbanken dan ook heel veel aangekocht door allerlei horecazaken, scholen, bedrijven, instellingen en beheerders van openbare groendomeinen.

Of het nu om de robuuste boomstamtafel gaat of om de traditionele, elegante, Engelse bank, de tuinmeubelen zijn allemaal gemaakt van sterk eiken, lariks, douglas en robinia, de Europese houtsoort die de eigenschappen van hardhout heeft.

Daarnaast is het ook mogelijk om uw planten een nieuwe thuis te geven. Met onze decoratieve hazelaar en wilgenborders, hazelaar bloembakken en moestuinbakken zet u de natuurlijke sfeer van uw tuin extra in de verf. Deze zijn allen gemaakt uit takken van de hazelaar. Deze houtsoort heeft een grote ecologische waarde aangezien het hout steeds terug groeit na het afkappen. Mag het iets klassieker, dan kan u gebruik maken van onze nieuwe of (recuperatie) gebruikte dwarsliggers in eikenhout. Bruikbaar voor allerlei creatieve toepassingen.

Ten slotte hebben we ook een uitgebreid assortiment buitenverlichting. Hier kan u kiezen tussen lichten die van het plafond naar beneden hangen, of verlichting die u aan de wand monteert. Op die manier kan u dag en nacht genieten van de tuin.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO