Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 195,00/ stuk

Ceder shingles

De ideale afwerking voor jou bijgebouw zijn ceder shingles. Deze natuurlijke dakbedekking gaat heel mooi op in het houten geheel. Bovenop zijn charmante uitstraling, heeft deze houtsoort ook nog eens een heel aangename geur. Door deze te overlappen bekom je ook waterdichtheid. Onze Red Cedar Shingels zijn taps gezaagde plankjes. Dat betekent dat ze aan één zijde dikker zijn dan aan de ander zijde. Het plaatsen wordt hierdoor gemakkelijker, aangezien de shingles elkaar steeds voldoende te overlappen. Standaard dakshingels worden steeds in 3 lagen geplaatst. Ceder shingels in 2 lagen. Zo wordt een 100% gesloten bekleding verkregen. Wij verkopen enkel de shingles van 1e kwaliteit: No1 Blue Label, dat betekent: - 100% rechte nerf - Geen spint - Geen Noesten - Breedte variërend van 8-30cm Het red cedar hout heeft van nature een zeer hoge weerstand tegen rotting en zal dus vele tientallen jaren meegaan. Het is hierdoor een duurzamer alternatief dan shingles in grenenhout. Prijs per m² = € 59,45 Prijs per pak (2,25 m²) = € 133,75

Meer informatie »
promo

€ 38,00/ m²

Grenen shingles

Grenen shingles zijn de ideale afwerking voor jouw dak. Doordat jouw constructie als zo goed als helemaal in hout is, wil je deze natuurlijk ook afwerken in hout. Shingles in grenenhout zijn hiervoor een zeer degelijke keuze, daar ze zich kenmerken door een zeer mooie prijs-kwaliteitsverhouding. Door de stukjes hout juist te overlappen, zal je een waterdicht vlak creëren waar je visueel zal van genieten. Deze shingles zijn verpakt per vierkante meter(incl overlapping).

Meer informatie »

Bijgebouw Bovendak

Je eiken balken zijn klaar, je hebt je bekleding gekozen en de beton is aan het drogen rond je arduinen sokkel. Na het opzetten van de constructie voor je dak, is het tijd om deze te bekleden. Hiervoor heb je verschillende mogelijkheden en je keuze hangt hier af van smaak, gebruiksgemak, levensduur en budget.

Wil je je houten constructie ook effectief afwerken met hout, kan je opteren om je dak te bekleden met shingles. Dat kan met het zeer budgetvriendelijke shingles in grenenhout. Een duurzamer alternatief zijn ceder shingles. Cederhout gaat vele tientallen jaren mee en kenmerkt zich door zijn hoge duurzaamheid en aangename geur.

Verkies je echter plaatsingsgemak, dan kan je gaan voor aquapan of dakpanprofielplaten. Beide zijn grote platen die je vastvijst op je dak en door de grootte kan je heel snel werken. Het grote verschil tussen deze twee soorten? De uitstraling! Waar dakpanprofielplaten glad zijn, heeft aquapan een meer korrelige structuur. Ze zijn alletwee te verkrijgen in verschillende kleuren, zo vind je zeker de perfecte afwerking van jouw project.

Heb je een plat dak, dan kan je opteren voor EASY Roofing of EPDM. Waar EPDM een langere levensduur heeft, is EASY Roofing (zoals de naam het zegt) dan weer net iets makkelijker te plaatsen.

Uiteindelijk is er voor elk wat wils. Aarzel niet om onze expert te contacteren bij vragen!

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO