Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 441,05

Deur rustiek lariks/douglas

Zoekt u een deur met een rustiek karakter die geschikt is om uw bijgebouw of tuinhuis verder af te werken? Dan is deze rustieke enkele of dubbele deur in lorkenhout ideaal voor uw project! Deze dubbele of enkele deur kan u in combinatie met iedere Europese houtsoort gebruiken. Heeft u een hofwoning in eik, lariks of douglas? Deze rustieke deuren zijn toepasbaar in combinatie met elk van deze drie houtsoorten. Deze deuren zijn voorzien van een raamwerk in enkel glas waarmee u een lichtinval kan creëren in uw tuinhuis of bijgebouw. Het onderste gedeelte van de deur is volledig voorzien van beplanking in lariks/douglas. De enkele deur kan zowel linksdraaiend als rechtsdraaiend worden aangekocht. Zowel de enkele als dubbele deuren zijn voorzien van een RVS cilinderslot en 2 soorten voorzetroedes. Exclusief tochtstrip.

Meer informatie »

€ 305,70

Draairaam lariks/douglas

Tracht u uw tuinhuis of bijgebouw met de passende deuren en ramen af te werken? Bekijk dan zeker ons dubbel draairaam, inclusief kozijn! Al onze afwerkingsramen en -deuren zijn uitermate geschikt in combinatie met alle constructies in eik, lariks of douglas. Het kozijn en de omkadering van het raam zijn afgewerkt in lorkenhout. Verkiest u een draairaam boven een uitzetraam? Dan is dit artikel helemaal wat u zoekt. Een draairaam creëert een unieke lichtinval in uw bijgebouw of tuinhuis en is tevens de ideale manier om te verluchten. Zo kan u met de zon in uw gezicht genieten in de knusse omgeving van uw bijgebouw. Helemaal te gek wordt het als u ontdekt hoe eenvoudig dit dubbel draairaam te monteren of te installeren valt. Zowel enkel als dubbel raam mogelijk. Enkel raam is linksdraaiend. Enkel raam is inclusief twee soorten voorzet roedes en vervaardigd in enkel glas. Exclusief tochtstrip.

Meer informatie »

€ 1.308,80

Dubbele deur lariks/douglas

Zoekt u een kwalitatieve en tevens luxueus ogende dubbele deur om uw bijgebouw of tuinhuis verder af te werken? Overweeg dan zeker onze dubbele deur in lorkenhout! Deze dubbele deur is geschikt om te plaatsen in combinatie met iedere constructie in Europees hout. De luxueuze uitstraling van dit artikel is perfect in te passen in uw eiken, lariks of douglas tuinhuis, bijgebouw of poolhouse. De deuren zijn voorzien van een voorgefreesd slotgat. Op die manier kan u uw hofwoning steeds veilig afsluiten. Met een dubbele deur kan u zowel voor een ideale lichtinval zorgen als ook verluchten indien nodig. Een groot voordeel aan onze afwerkingsdeuren en -ramen is de gemakkelijke montage of installatie. Afmetingen zijn inclusief kozijn.

Meer informatie »

€ 1.308,80

Dubbele schuifdeur lariks/douglas

Bent u op zoek naar een eenvoudig maar kwalitatief systeem om uw bijgebouw of tuinhuis verder af te werken? Bekijk dan zeker even onze dubbele schuifdeur! De omkadering van deze dubbele schuifdeur is vervaardigd uit lorkenhout. Om die reden past dit product zeer goed samen met alle constructies in Europees hout. U kan dit artikel dus zeker combineren met douglas, lariks of eiken bijgebouwen of tuinhuizen. Een schuifdeur is een praktisch systeem waarmee u uw bijgebouw zowel met een gesloten als open deur kan voorzien van de gepaste lichtinval. Door de deur volledig of op een kier open te schuiven kan u ook eenvoudig verluchten. Bij dit artikel verkrijgt u, inclusief de prijs, ook de rails voor het schuifsysteem als ook het gepaste hang- en sluitwerk. Montageset bestaat uit extra dakliggers en schroeven. Een reden te meer om dit artikel te overwegen, is de eenvoudige montage.

Meer informatie »

€ 687,50/ stuk

Eiken deur / poort kader

Eiken poort of deurkaders in eik. Deze eiken kaders zijn dus nog niet bekleed langs de voorzijde, dit kan u zelf doen volledig in de stijl van uw eiken bijgebouw. De bekleding van deze kaders kan u dus volledig kiezen: horizontale of verticale beplanking. Deze kaders zijn gemaakt in Franse eik Afmeting kader : 4 cm dikte x 10 cm breedte Recht model, de boorden van het kader lichtjes afgerond Alle kaders worden volgens de oude traditie gemaakt met pen en gat verbinding, en volledig opgeschuurd. Een raampje is mogelijk als optie. Alle maatwerk is mogelijk Een cilinderslot en klink is mogelijk als optie.

Meer informatie »

€ 340,55

Enkel uitzetraam lariks/douglas

Bent u op zoek naar een uitzetraam om uw bijgebouw of tuinhuis op een degelijke manier af te werken? Dan is dit artikel zeker het overwegen waard! Een uitzetraam is perfect geschikt om een mooie lichtinval te creëren. Bovendien kan je hiermee jouw bijgebouw of tuinhuis steeds eenvoudig verluchten. De omkadering van het raam en het kozijn zijn opgebouwd uit lorkenhout en daardoor geschikt in combinatie met constructies in lariks, douglas of eik. Het grootste voordeel van deze deuren en ramen schuilt zich in de eenvoudige montage en installatie. Raam is vervaardigd in enkel glas. Exclusief tochtstrip.

Meer informatie »

€ 425,70

Opgeklampte deur lariks/douglas

Heeft u de bedoeling om uw bijgebouw, tuinhuis, berging of stal af te werken met een landelijk element? Dan zijn onze opgeklampte deuren in lorkenhout precies wat u zoekt! Opgeklampte deuren zijn voorzien van één of meerdere planken of latten die haaks of schuin over andere zijn aangebracht. Op die manier wordt de deur constructie alsnog verstevigd en stralen deze deuren een oerdegelijke landelijkheid uit. Is de constructie van uw hofwoning, berging of stal opgebouwd in eik? Geen nood want al onze lariks/douglas deuren en ramen kunnen worden gecombineerd met alle Europese houtsoorten. De enkele opgeklampte deuren zijn zowel links- als rechtsdraaiend. Ook dubbele deuren behoren tot de mogelijkheid om uw stal te voorzien van een opgeklampte poort. Exclusief tochtstrip. Cilinderslot, beslag en tochtstrip zijn niet inclusief de prijs en kunnen worden bijbesteld.

Meer informatie »

€ 194,90

Vast raam lariks/douglas

Bent u op zoek naar een vast raam met houten omkadering om uw bijgebouw of tuinhuis af te werken? Bekijk dan zeker onze vaste ramen in lorkenhout. Al onze afwerkingsramen en -deuren zijn uitermate geschikt in combinatie met alle constructies in eik, lariks of douglas. Deze gesloten raampjes geven een unieke mooie lichtinval waardoor de charme van uw hofwoning nog extra wordt benadrukt. Deze ramen worden geleverd inclusief kozijn en 2 soorten voorzet roedes. Ramen gemakkelijk zelf worden geplaatst. Exclusief tochtstrip.

Meer informatie »

Bijgebouw Deur Raam Hout

Voor de afwerking van uw eiken aanbouw, eiken bijgebouw, of eiken poolhouse heeft u ramen en deuren nodig die de landelijke stijl verder benadrukken of zelf extra in de verf zetten.

Het schrijnwerk van uw bijgebouw zal de uiteindelijke sfeer bepalen. Het verschil zit hem dikwijls in de details.

Aangezien er heel wat verschil is in voorkeur of uiteindelijke afwerking proberen we een zo groot mogelijk gamma aan te bieden naar afwerking.

Deuren
Onze eiken poortkaders zorgen ervoor dat u de volledige vrijheid heeft in afwerking langs de voorzijde. Deze kaders zijn volgens de aloude ambacht gemaakt met pen en gatverbinding voor een zeer stevige opbouw. Deze poortkaders kan u dan zelf bekleden met de bekleding van uw voorkeur: eik, lariks, padouk, hardhout,...
U kan hierbij het profiel van de bekleding volledig doortrekken waardoor deze poortdelen zelf bijna onopvallend zijn.

Lariks/douglas ramen
Heeft u een bijgebouw opgetrokken in eik of de bekleding volledig voorzien van eiken planchetten? Dan gaan deze lariks/douglas ramen, al dan niet voorzien van een kruisverdeling, de warmte en charme van het Europese hout mooi verderzetten. Een lorkenhouten raam zal ook mooi mee vergrijzen met het hout, waardoor het minder opvalt dan een stalen raam.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO