Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 3575,00/ stuk

Eik Gebinte Talence - 3 x 3 m - Alle Maatwerk Mogelijk

Op zoek naar een stijlvolle, stevige carport of terrasoverkapping? Zoek niet verder dan dit eiken bouwpakket "Talence" van 3 x 3 m. De dakbedekking bedraagt 11,75 m² en de staanders zijn steeds 140/140 cm. Hij is compact, zodat hij in elk type tuin past, en door zijn stevige constructie is hij bestand tegen weer en wind. Gemaakt van massief, duurzaam eikenhout is deze bouwkit perfect voor kleinere projecten zoals carports en terrasoverkappingen. Bovendien is hij eenvoudig te plaatsen - waardoor het de perfecte keuze is voor elke doe-het-zelver. Wat betekent dat je het in een mum van tijd opgezet hebt. Al onze zelfbouwmodules zijn reeds voorzien van voorgemaakte houtverbindingen. Hierdoor kunnen alle genummerde onderdelen eenvoudig in mekaar geplaatst worden. Je bespaart niet alleen frees- en zaagwerk uit maar vooral ook tijd. Wacht dus niet langer - bestel je bouwpakket "Talence" vandaag nog! Alle maatwerk mogelijk op aanvraag Zie foto's.

Meer informatie »

€ 2800,00/ stuk

Eik/ Douglas Gebinte Arles - 3 x 3 m - Alle Maatwerk Mogelijk

Wil je een tuinconstructie plaatsen in jouw exterieur en ben je op zoek naar een basic module waar je nog alle kanten mee uit kan? Dan is ons bouwpakket Arles, zonder dak, zeker een prima start. Dit bouwpakket bestaat uit 4 staanders, 4 ringbalken en 8 schoren en is perfect bruikbaar voor het creëren van een gezellige lounge, overkapping, schuur of carport. Een module heeft als grote voordeel dat alle verbinding reeds zijn voorzien en dat je als doe-het-zelver dus niet moet piekeren over het zaag- en freeswerk dat anders bij het plaatsen van een constructie komt kijken. De module Arles is perfect bruikbaar voor een toepassing op 3 x 3m of 4 x 4m en heeft geen dakconstructie. Op deze manier ben je volledig vrij om zelf een plat of groen dak te voorzien. Je kan kiezen uit douglas of eikenhout. Met douglas kies voor je een budgetvriendelijk alternatief voor eik. Douglas, ook wel lariks genoemd, heeft een sierlijk gevlamde houttekening en bevat meer uitgesproken noesten dan eik. Wanneer jouw voorkeur uitgaat naar eik (Franse origine), kies je voor een zeer charmante uitvoering, met een robuuste look-and-feel, die luxe uitstraalt. Beide houtsoorten zijn alvast eenvoudig in zowel een strakke, minimalistische als een landelijke tuin in te passen. Eik = vers gezaagd + geschaafd Lariks = verlijmd en gevingerlast volgens sterkteklasse C24 + geschaafd Zie foto's i.v.m. verdere technische info en afmetingen.

Meer informatie »

€ 4000,00/ stuk

Eik/Douglas Gebinte Cannes - 3x6m Alle Maatwerk Mogelijk

Zoek je naar een bouwpakket met staanders/palen en ringbalken in eik of douglas/lariks? Dan hoef je niet langer wakker te liggen van het zaag- en freeswerk dat er anders bij het bouwen van een constructie aan te pas komt. Met onze bouwpakketten of modules ben je zeker dat alle verbindingen reeds voorzien zijn om alle afzonderlijke onderdelen als puzzelstukjes aan mekaar te monteren. Het bouwpakket Cannes bestaat uit staanders en draagbalken van 18 x 18cm om een optimale stevigheid te garanderen. De schoren of strevers zijn ook inclusief bij al onze bouwpakketten zonder dak. Het pakket is perfect bruikbaar voor een toepassing als carport, bijgebouw, lounge, overkapping of schuur op 3 x 6m of 4 x 8m en heeft geen dakconstructie. Je kan dus nog alle kanten uit om het geheel open te laten of te voorzien van een plat of groen dak. Met douglas kies voor je een budgetvriendelijk alternatief voor eik. Douglas, ook wel lariks genoemd, heeft een sierlijk gevlamde houttekening en bevat meer uitgesproken noesten dan eik. Wanneer jouw voorkeur uitgaat naar eik (Franse origine), kies je voor een zeer charmante uitvoering, met een robuuste look-and-feel, die luxe uitstraalt. Beide houtsoorten zijn alvast eenvoudig in zowel een strakke, minimalistische als een landelijke tuin in te passen. Eik = vers gezaagd + geschaafd Lariks = verlijmd en gevingerlast volgens sterkteklasse C24 + geschaafd Zie foto's i.v.m. verdere technische info en afmetingen.

Meer informatie »

€ 5300,00/ stuk

Eik/Douglas Gebinte Grenoble - 3x9m - Alle Maatwerk Mogelijk

Een ruime aanbouw in douglas/lariks of eik zorgt voor een aangenaam verlengde van de woning in de tuin. Een bouwpakket is de ideale manier om in een minimum aan tijd een basis te plaatsen voor een bijgebouw, poolhouse, carport, schuur of lounge. Doordat alle verbindingen reeds vervaardigd zijn, kan je alle onderdelen van het gebinte als puzzelstukjes in mekaar laten vallen en monteren. Ben je dus niet gek op veel zaag- en freeswerk? Dan is een bouwpakket dé oplossing. De module Grenoble is perfect geschikt voor elke toepassing op 3 x 9m of 4 x 12m en heeft geen bijhorende dakconstructie. Hierdoor kan je makkelijk zelf kiezen voor een plat of groen dak of een open gedeelte. Door het ruime oppervlak van 27m² of 48m² is het absoluut mogelijk om het bouwpakket te gebruiken voor een multifunctionele toepassing. Denk maar aan een combinatie van een berging en overdekte parkeerplaats of een combinatie van een poolhouse en loungehoek. Met douglas kies voor je een budgetvriendelijk alternatief voor eik. Douglas, ook wel lariks genoemd, heeft een sierlijk gevlamde houttekening en bevat meer uitgesproken noesten dan eik. Wanneer jouw voorkeur uitgaat naar eik (Franse origine), kies je voor een zeer charmante uitvoering, met een robuuste look-and-feel, die luxe uitstraalt. Beide houtsoorten zijn alvast eenvoudig in zowel een strakke, minimalistische als een landelijke tuin in te passen. Eik = vers gezaagd + geschaafd Lariks = verlijmd en gevingerlast volgens sterkteklasse C24 + geschaafd Zie foto's i.v.m. verdere technische info en afmetingen.

Meer informatie »

€ 1650,00/ stuk

Eik/Douglas Gebinte Saint-Martin - 2x3m - Alle Maatwerk Mogelijk

Een tuin zonder tuinhuis is als een café zonder bier. Ze zijn onlosmakelijk aan mekaar verbonden. Een berging om de fietsen, een kruiwagen en een grasmaaier te stockeren is geen overbodige luxe. Ben je hiernaar op zoek? Dan is ons bouwpakket Saint-Martin eventueel wel iets voor jou! Deze zelfbouwmodule is perfect geschikt voor elke doe-het-zelver die een tuinberging in mekaar wil steken. De verbindingen zijn voorzien en dus komt er bijna geen zaag- en freeswerk meer bij te pas. Dit bouwpakket bieden we enkel aan in douglas, ook wel lariks genoemd, en is hierdoor zeer budgetvriendelijk. Deze ideale prijs-kwaliteitsverhouding laat dan ook toe om voor de buitenzijdes een houtsoort naar wens te kiezen. Zo kan er perfect bekleed worden met een tropische hardhoutsoort zoals padouk of afromosia, als met een karakteristieke beplanking in eik, als met thermisch gemodificeerde houtsoorten als thermowood, ayous of populier. Elke uitstraling kan dus worden nagestreefd en de mogelijkheden zijn legio. Met de module Saint-Martin creëer je een oppervlakte van 6m² die perfect dienst kan doen om te stockeren. De opbouw bestaat uit staanders, ringbalken en kepers aan de zijwanden. De vrije doorloophoogte bedraagt 220 cm en de hellingsspieën zijn voorzien. Zie meer technische info onder de afbeeldingen.

Meer informatie »

€ 2800,00/ stuk

Eik/Douglas Gebinte Salernes - 2,5x6m - Alle Maatwerk Mogelijk

Een overkapping zorgt voor de nodige schaduw tijdens hete zomerdagen. Zo kan ze dienst doen als overdekte lounge waar je gezellig samen kan genieten van een hapje en een drankje of als carport om de nodige beschutting te bieden aan jouw wagen. Het gebinte Salernes biedt in de vorm van een zelfbouwmodule een toffe, budgetvriendelijke en tijdbesparende manier om zelf de handen uit de mouwen te steken. Je hoeft als doe-het-zelver niet wakker te liggen van veel zaag- en freeswerk aangezien alle houtverbindingen reeds zijn voorzien. Het pakket is te verkrijgen in Franse eik, douglas (ook wel lariks genoemd) of een combinatie van de twee. Met dit gebinte kies je ervoor om tegen een zijwand aan te werken. Zo kan je eigenlijk een zeer natuurlijk verlengde creëren aan een buitenmuur van jouw woning. Eén draagbalk wordt dus tegen de muur aangevezen. Dit kan met keilbouten of kozijnpluggen, ook wel slagpluggen genoemd. Je creëert een oppervlak van 15m² onder de overkapping. De opbouw bestaat uit staanders, draagbalken en kepers. De vrije doorloophoogte bedraagt 220 cm. De dakhelling is 10 graden en de oversteek is 30 cm lang. Maximumhoogte aan de muur = 293 cm

Meer informatie »

€ 4800,00/ stuk

Eik/Douglas Gebinte Toulouse - 3x6m - Alle Maatwerk Mogelijk

Een constructie met zijkepers voor wandbekleding is ideaal om een gesloten aanbouw te plaatsen. Ben je hiernaar op zoek? Dan is het gebinte Toulouse, met 3 gesloten zijdes zeker het overwegen waard. Bij dit budgetvriendelijk bouwpakket zijn reeds alle verbindingen voorzien en vallen alle onderdelen als puzzelstukjes in mekaar. Hierdoor is het bouwpakket zeer geschikte voor zowel een beginnende klusser als een ervaren doe-het-zelver die toch wat tijd en moeite wenst te besparen. Het zwaardere zaag- en freeswerk wordt met een zelfbouwmodule omzeilt. De wanden kunnen eenvoudig worden bekleed met een gewenste planchet of profilering. Hierbij is er keuze tussen heel wat verscheidene houtsoorten. Denk maar aan thermisch behandelde houtsoorten als thermowood, ayous of populier of tropische hardhoutsoorten zoals padouk of iroko of een karakteristieke bekleding in Franse eik. Bij het bouwpakket Toulouse is de wandstructuur geheel inbegrepen. De vrije doorloophoogte is 220 cm. De dakhelling is 10 graden en de oversteek 20 cm. Het gebinte kan in eik of douglas, ook wel lariks genoemd, worden voorzien of een combinatie van beide. Zie meer technische info onder de afbeeldingen.

Meer informatie »

€ 4200,00/ stuk

Eik/Douglas Gebinte Trignac - 3x6m Alle Maatwerk Mogelijk

Overweeg je een carport, bijgebouw, overkapping of aanbouw te plaatsen met een plat dak? Dan helpen we jou graag met ons model Trignac. Dit bouwpakket is zowel voor een ervaren doe-het-zelver als voor een klusser die aan zijn eerste project begint zeer eenvoudig te plaatsen. Al onze zelfbouwmodules zijn reeds voorzien van voorgemaakte houtverbindingen. Hierdoor kunnen alle genummerde onderdelen eenvoudig in mekaar geplaatst worden. Je bespaart niet alleen frees- en zaagwerk uit maar vooral ook tijd. Daarnaast ben je zeker van een correcte en aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. De module Trignac is namelijk te verkrijgen in zowel Franse eik als douglas, ook wel lariks genoemd en voorzien van een dakstructuur. Het gebinte heeft 2 rijen staanders waardoor het zowel losstaand als tegen een reeds bestaande muur kan worden gemonteerd. Met deze opbouw, bestaande uit staanders, draagbalken en dakkepers, creëer je een oppervlakte van 18m² en een eyecatcher op jouw domein. De vrije doorloophoogte bedraagt 220 cm. De dakhelling is 10 graden en de oversteek is 20 cm lang.

Meer informatie »

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO