Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 14.700,00/ stuk

Eik Gebinte Avignon - 6 x 5,40 m - Alle Maatwerk Mogelijk

Op zoek naar een stijlvolle en duurzame garage, een poolhouse of extra ruimte? Zoek dan niet verder! Met dit eiken bouwpakket "Avignon" kan het allemaal. Ons eiken bouwpakket van 6 x 5.4 m met een schilddak, is perfect voor gebruik als garage, zwembadhuisje, tuinhuis, of ieder ander bouwproject dat je in gedachten hebt! Dat heeft een dakbekleding van 47,5 m² en een gevelbekleding van 34,28 m². De staanders zijn steeds 170/170 cm. Bovendien biedt het schilddak veel stahoogte en voegt het een vleugje traditionele stijl aan je huis toe. Dit bouwpakket is gemakkelijk in elkaar te zetten en wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Ons duurzame eiken gebinte zal ervoor zorgen dat je nieuwe bouwwerk nog jaren meegaat. Alle houtverbindingen zijn op voorhand reeds voorzien. Zo bespaar je zowel als ervaren rot of beginnende doe-het-zelver zeker tijd uit bij het plaatsen van het bouwpakket. Je hoeft niet wakker te liggen van zwaar zaag- en freeswerk. Alle onderdelen zijn vakkundig met een traditionele CNC-machine vervaardigd en passen zo als puzzelstukjes in mekaar. Dus waarom zou je de jouwe niet vandaag bestellen? Alle maatwerk mogelijk op aanvraag Zie foto's.

Meer informatie »

€ 8.100,00/ stuk

Eik Gebinte Bordeaux - 5 x 3,25 m - Alle Maatwerk Mogelijk

Op zoek naar een garage of berging in landelijke stijl? Zoek niet verder dan ons eiken gebinte Bordeaux. Dit eiken bouwpakket is de perfecte aanwinst voor elk huis. Hij is duurzaam, stijlvol, en uniek. Het schuine dak is een echte blikvanger en de stevige constructie zorgt ervoor dat hij jaren meegaat. Dit eiken bijgebouw heeft een schilddak en een catslide waardoor het de perfecte keuze is voor extra opslagruimte. Deze heeft een dakbekleding van 24,31 m² en een gevelbekleding 22,73 m². De staanders zijn steeds 170/170 cm. Je hebt ook de keuze om de buitenkant te bekleden met eiken of lariks/douglas planken, planchetten en sidings, zodat je een echt uniek uitzicht krijgt. Wacht dus niet langer - bestel je eiken gebinte Bordeaux vandaag nog! Alle maatwerk mogelijk op aanvraag Zie foto's.

Meer informatie »

€ 9.450,00/ stuk

Eik Gebinte Brest - 6 x 3,25 m - Alle Maatwerk Mogelijk

Zoek niet verder dan onze eiken gebinte Brest voor een garage of berging in landelijke stijl. Het is de ideale aanvulling voor elk huis, omdat het zowel stijlvol als uniek is. Ideaal voor je auto of fiets te stockeren of voor je (tuin)materialen op te bergen. Het schuine dak is een echte aandachtstrekker, en de robuuste constructie zorgt ervoor dat hij langer meegaat dan veel andere gebouwde constructies. Dit eiken bijgebouw heeft een schilddak met een rechte catslide - schans met een helling - wat dit onderscheid van het eiken gebinte Bordeaux. De dakbekleding bedraagt 27,42 m² en de gevelbekleding 24,76 m². De staanders zijn steeds 170/170 cm. Je hebt ook de keuze om de buitenkant te bekleden met eiken of lariks/douglas planken, planchetten en sidings, zodat je een echt uniek uitzicht krijgt. Wacht dus niet langer - bestel je eiken gebinte Brest vandaag nog! Alle maatwerk mogelijk op aanvraag Zie foto's.

Meer informatie »

€ 21.675,00/ stuk

Eik Gebinte Vernon - 9,90 x 5,40 m - Alle Maatwerk Mogelijk

Als je een aantrekkelijk en ruim bijgebouw zoekt, is het eiken gebinte "Vernon" perfect voor jou. Met de extra ruimte kan dit gebouw perfect gebruikt worden als poolhouse, mancave, of elk ander soort bijgebouw. Het eiken bijgebouw is de perfecte keuze voor je volgende doe-het-zelf project. Dit bouwpakket wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Het ideale formaat voor een kleine werkplaats of thuiskantoor, bouwpakket "Vernon" meet 9,9 x 5,4 m (met dak). De dakbekleding bedraagt 76,32 m² en de gevelbekleding bedraagt 40,21m². De staanders zijn steeds 170/170 cm. Het schilddak en de goudbruine eiken constructie maken het zowel aantrekkelijk als duurzaam. De catslide of aflopende schans biedt dat extra beetje ruimte om eventueel je brandhout op te slaan. De constructie van goudbruin eikenhout is zowel duurzaam als aantrekkelijk. Door het robuuste dak is dit gebouw ook heel stevig en zal dit nog jaren meegaan door weer en wind. Je kunt dit gebouw afwerken met eiken of lariks/douglas planken, planchetten of sidings om de perfecte look te creëren die bij jou huis en tuin past. Alle houtverbindingen zijn op voorhand reeds voorzien. Zo bespaar je zowel als ervaren rot of beginnende doe-het-zelver zeker tijd uit bij het plaatsen van het bouwpakket. Je hoeft niet wakker te liggen van zwaar zaag- en freeswerk. Alle onderdelen zijn vakkundig met een traditionele CNC-machine vervaardigd en passen zo als puzzelstukjes in mekaar. Dus waarom zou je de jouwe niet vandaag bestellen? Alle maatwerk mogelijk op aanvraag

Meer informatie »

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO