Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 69,50/ stuk

Dwarsligger eik nieuw

De gekende dwarsligger / trein bielzen of bielden in duurzaam eikenhout. Zowel toepasbaar als afboording als voor het opvangen van niveauverschillen in de tuin. Deze eiken treinbielzen zijn nieuw en onbehandeld en zullen jarenlang onderhoudsvrij meegaan. Bruikbaar voor heel wat mogelijke toepassingen en constructies. Afmeting 15 x 26 cm 260 cm

Meer informatie »

€ 33,55/ stuk

Dwarsligger eik recuperatie

Deze trein bielden, ook wel bielzen of dwarsliggers genaamd, komen voort uit recuperatie en zijn beschikbaar in 1e & 2e keus. Houtsoort: Eiken Toepassing: opvangen van niveauverschillen, als keerwand, of als afboording in de tuin. Beschikbaar in lengte 260 cm

Meer informatie »

Dwarsligger eik

Eiken dwarsliggers, ook wel bielzen of treinbielzen genoemd worden nog steeds veel gebruikt in de tuin als afboording van bloemen en plantenperken.

De duurzaamheid van het eikenhout zal jarenlang zijn dienst bewijzen.

Deze dwarsliggers in eiken hout kunnen ook gebruikt worden voor het opvangen van niveauverschillen in de tuin (keerwand) of als versteviging van oevers en beken.

Naast de nieuwe eiken dwarsliggers die hun naam danken aan het typische rechthoekige formaat bieden we ook recuperatie dwarsliggers aan.
Dit zijn de echte gerecupereerde treinbielzen. Deze zullen een prachtige, natuurlijke uitstraling geven.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO