Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 493,68/ stuk

Lariks douglas engelse boogpoort

Traditionele Engelse poort met hoogdoorlopende, gebogen balk aan de zijkant. Deze poort geeft een heel eigen karakter aan de oprijlaan. Onze Engelse larikspoorten met boog onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal, de mooie afwerking en de zeer duurzame installatieaccessoires. Door de pen-gatverbindingen bekomen we een zeer stevig geheel. Houtsoort: windgedroogd Noord-Europese lariks. Kwaliteit: vrijwel spinthoutvrij. Beschikbaar in hoogtes 110 - 150 cm. De latten hebben een afmeting van 2,2 x 7 cm. Wordt geleverd met verstelbaar verzinkt beslag met RVS-bevestigingsmateriaal. De bijpassende larikspalen kunnen naar uw gewenste afmetingen afzonderlijk besteld worden. Alle maatwerk is mogelijk! Afwijkende maten zijn zonder meerprijs op aanvraag leverbaar. Enkele poort is standaard linksdraaiend.

Meer informatie »

€ 389,18/ stuk

Lariks douglas engelse weidepoort

Onze Engelse weidepoort in lariks is het meest voorkomende hek in Engeland, gemaakt met pen-gatverbindingen. Hierdoor bekomt met een zeer stabiel en robuust geheel. Een degelijk hek dat een sobere, rustige uitstraling geeft is op veel plaatsen toepasbaar. Onze Engelse larikspoorten onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal, de mooie afwerking en de zeer duurzame installatieaccessoires. Houtsoort: windgedroogd Noord-Europese lariks. Kwaliteit: vrijwel spinthoutvrij. Beschikbaar op hoogte: 110 cm De latten hebben een afmeting van 2,2 x 7 cm. Wordt geleverd inclusief verstelbaar verzinkt beslag met RVS bevestigingsmateriaal. De bijpassende larikspalen kunnen naar uw gewenste afmeting afzonderlijk besteld worden. Alle maatwerk is mogelijk! Afwijkende maten zijn zonder meerprijs op aanvraag leverbaar. Enkele poort is standaard linksdraaiend.

Meer informatie »
promo

€ 390,99

€ 362,03/ stuk

Lariks douglas waterlandhek

Een traditioneel weidehek in lariks, van oorsprong afkomstig uit Noord-Holland. Het waterlandhek is een eenvoudige, maar degelijke weidepoort die veelal gebruikt wordt voor de afsluiting van een weide of natuurterrein. Door zijn degelijke uitstraling wordt dit landhek in lariks echter ook vaak gekozen voor de afsluiting van het erf op een oprijlaan. Houtsoort: windgedroogde lariks Kwaliteit: vrijwel spinthoutvrij. De hoogte meet 110cm, de planken 2.8 x 15cm. De bijpassende larikspalen kunnen naar uw gewenste afmeting afzonderlijk besteld worden. Alle maatwerk is mogelijk! Afwijkende maten zijn zonder meerprijs op aanvraag leverbaar. Enkele poort is standaard linksdraaiend.

Meer informatie »

Weidepoort Lariks Douglas

Lariks - Douglas heeft een héél grote stevigheid waardoor deze ook voor heel wat constructieve toepassingen gebruikt wordt. Europees en Siberisch lariks wordt dan ook verwerkt in bijgebouwen, overkappingen, maar ook poolhouses en weideomheiningen.

Het lariks heeft dezelfde duurzaamheid als eik, namelijk klasse 2. Het zijn beide hardhoutsoorten. Dit betekent dat het larikshout in contact met aarde, grond of gras 15 à 25 jaar mee zal gaan. Hiermee heeft u dus een kwaliteitsvolle houtsoort voor een zeer budgetvriendelijke prijs.

Engelse boogpoort
Dit is een traditionele Engelse poort met een in de hoogte doorlopende, gebogen balk aan de zijkant. Deze poort heeft een heel uniek karakter. Onze Engelse lariksboogpoorten onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal, de beste afwerking en de duurzame installatieaccessoires. Door de pen-gatverbindingen wordt een zeer stevig geheel verkregen, wat u garandeert dat u nog lang van deze poort zal kunnen nagenieten.

Engelse weidepoort
Onze Engelse weidepoort is het meest voorkomende hek in Engeland. Het is afgewerkt met pen-gatverbindingen waardoor we een zeer stabiel en robuust geheel bekomen. Een degelijk hek dat een sobere, rustige uitstraling met zich meebrengt is op veel plaatsen van toepassing. Onze Engelse weidepoorten in lariks onderscheiden zich door het gebruikte materiaal van de hoogste kwaliteit, de mooie afwerking en de zeer duurzame installatieaccessoires.

Waterlandhek
Een traditioneel weidehek dat van oorsprong afkomstig uit Noord-Holland. Het waterlandhek is een degelijke weidepoort met een eenvoudige uitstraling die veelal gebruikt wordt voor de afsluiting van een weide of natuurterrein. Door zijn deftige uitstraling wordt dit waterlandhek echter ook vaak gekozen voor de afsluiting van het erf op een oprijlaan.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO