Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 1708,13/ stuk

Tafel douglas

Een zeer mooie en betaalbare set bestaande uit een stevige tafel en 2 bijhorende zitbanken. De houtsoort Douglas zorgt voor een stevige maar toch geen al te zware constructie. Hierdoor is zowel de tafel als de zitbank makkelijk te verplaatsen. Standaard hebben deze zitbanken en tafel een lengte van 400 cm. Ook beschikbaar in andere lengtes op aanvraag. De afmetingen van het tafelblad zijn 4,5 x 100 x 400 cm. De afmetingen van de banken zijn 4,5 x 40 x 400 cm. De poten zijn 9,5 x 9,5 cm dik. Deze zitbank wordt vooral aangekocht voor horeca, maar heeft u een grote tuin of een groot terras, dan zal deze tafel zeker niet misstaan.

Meer informatie »

€ 2385,00/ stuk

Tafel Eik

Een prachtig afgewerkte eiken tafel om vrienden en familie aan te ontvangen voor een zomerse lunch, brunch of diner. Het hout van de tafel is gedroogd waardoor deze zowel binnen als buiten kan worden geplaatst. De luxueuze en charmante uitstraling van het Franse eikenhout zorgt voor een eyecatcher in elk interieur of exterieur. De tafel is dan ook in elke huisstijl makkelijk in te passen. Het kader van de tafel is gemaakt van balken van 7,5 cm dik. De poten zijn 7,5 x 12 cm. 220 cm lang 100 cm breed 78 cm hoog Dit uniek stukje tuinmeubilair kan op afwijkende maten worden vervaardigd op aanvraag.

Meer informatie »

Buitentafels

Bij Ecohout hebben we voorlopig dan geen gigantisch uitgebreid gamma tafels, toch kunnen we u 2 prachtige tafels en 1 strakke eiken louge set aanbieden.
Binnenkort kunnen we u verwennen met een nieuwe website, volledig in functie van tafels.

Deze verantwoorde, duurzame meubelen voor buiten- of binnengebruik zorgen meteen voor een grote toegevoegde waarde aan uw tuin of terras.
De kwaliteit wordt steeds benadrukt door de gebruikte houtsoorten - douglas en eik - en de dikte van de verwerkte planken.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO