Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 70,10

€ 65,55/ stuk

Dwarsligger Eik nieuw

De gekende dwarsligger / trein bielzen of bielden in duurzaam eikenhout. Zowel toepasbaar als afboording als voor het opvangen van niveauverschillen in de tuin. Deze eiken treinbielzen zijn nieuw en onbehandeld en zullen jarenlang onderhoudsvrij meegaan. Bruikbaar voor heel wat mogelijke toepassingen en constructies. Afmeting 15 x 26 cm 260 cm

Meer informatie »

€ 73,25/ stuk

Dwarsligger Robinia nieuw

Robiniahout bezit een duurzaamheidsklasse I waardoor het dezelfde duurzaamheid heeft als tropisch hardhout. Het hout is zeer goed bestand tegen insecten, rot en vochtige omstandigheden. Robiniahout heeft naast zijn hoge duurzaamheid ook een vrij nerveus karakter. Het hout is dus niet even stabiel als tropisch hardhout waardoor deze dwarsliggers of bielzen vooral tot hun recht komen in tuinen & speeltuinen. Deze dwarsliggers, ook bielzen of treinbielzen of spoorbielzen genaamd, zijn voor heel veel creatieve toepassingen bruikbaar: zandbakken, afboordingen, borders, traptreden, wegwerken van niveauverschillen,.... Deze balken zijn aan 2 zijdes vlak gezaagd, de andere 2 zijdes hebben een natuurlijke look. De dwarsliggers zijn 10 cm dik. De natuurlijke zijde is gemiddeld 15 centimeter. De lengte is 270 centimeter.

Meer informatie »

Dwarsliggers

Dwarsliggers, ook wel bielzen of treinbielzen genoemd worden nog steeds veel gebruikt in de tuin als afboording van bloemen en plantenperken.

De duurzaamheid van het eiken- of robiniahout zal jarenlang zijn dienst bewijzen.

Deze dwarsliggers kunnen ook gebruikt worden voor het opvangen van niveauverschillen in de tuin (keerwand) of als versteviging van oevers en beken.

Naast de nieuwe eiken dwarsliggers die hun naam danken aan het typische rechthoekige formaat bieden we ook robinia dwarsliggers aan.
Deze zullen een prachtige, natuurlijke uitstraling geven.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO