Wij zijn gesloten van donderdag 21/12/2023 t.e.m. maandag 01/01/2024

Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 278,70/ stuk

Eiken tuinscherm

Een traditioneel tuinscherm gemaakt van uiterst duurzaam inlands eik. De garantie voor jarenlang een prachtige onderhoudsvrije afsluiting. Het behoort tot duurzaamheidsklasse 2 en is daarom een hoogwaardig alternatief voor hardhouten tuinschermen. De kleur en structuur van het hout zorgen voor een exclusieve en natuurlijke uitstraling van uw tuinscherm. Ook zal dit hout na verloop van tijd vergrijzen. Het hout is geschaafd en de kanten zijn afgerond. Deze eiken panelen zijn geheel met RVS geschroefd. Houtsoort: Europese eik De houtmaat is 20 x 200 mm. Deze eiken panelen zijn leverbaar in diverse afmetingen en modellen. De bijpassende eiken palen hebben een diameter van 10 x 10 cm. De palen zijn fijnbezaagd en voorzien van een diamantkop. De eiken schermen kunnen onbehandeld geplaatst worden. Plaatsing zowel verticaal als horizontaal mogelijk.

Meer informatie »

Eik

Eiken hout voor een tuinscherm is relatief onbekend.
Toch heeft het heel wat troeven:
/ zelfde duurzaamheid als tropisch hardhout: klasse 1 à 2
/ mooie vergrijzing
/ grote ecologische waarde dankzij het locale Europese eikenhout.

Deze traditionele tuinschermen zijn dus het ideale alternatief voor de tegenhangers uit tropisch hardhout. Het eikenhout geeft bovendien heel veel charme aan uw omheining. De aanwezigheid van hier en daar een knoop, de fijne windscheurtjes dragen allemaal bij aan de naturelle uitstraling van eik.

Heeft u in uw tuin al andere eiken tuinmaterialen zoals een eiken tafel of een eiken bijgebouw? Dan gaan deze schermen héél mooi passen in combinatie met het reeds aanwezige eiken hout.

Onze eiken tuinschermen zijn met de grootste zorg gemaakt, perfect afgewerkt en roestvrij geschroefd.
Plaatsing met eiken palen zorg voor een uiterst mooi geheel.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO