De koopjeshoek van Ecohout, profiteer van heel veel voordeel!
promo

€ 84,00

€ 71,40

Lariks poortpaal - 15 x 15 - 300 cm + postsaver -15%

Lariks is een veelvuldig gebruikte houtsoort in Europa. De houtsoort komt heel vaak in constructietoepassingen terug en is ook uitermate geschikt als poortpaal. Lariks of lorkenhout is hout van Europese bodem. Daardoor heeft dit product een zeer ecologische meerwaarde. Visueel is er een scheur zichtbaar in de paal. Lariks is een nerveuze houtsoort en bijgevolg zijn deze scheuren niet meer dan normaal. De scheur doet helemaal GEEN afbreuk aan de kwaliteit. Bovendien is dit artikel voorzien van een bijhorende postsaver die de duurzaamheid optimaliseert. Dit alles voor een prikje en met een korting van -15%!

Meer informatie »
promo

€ 142,85

€ 100,00

Sparrenbalk - 20 x 20 - 500 cm -30%

Twinkle Twinkle little star, kies voor een balk in spar! Sparrenhout heeft een prachtige verweerde vergrijzing die eigen is aan de houtsoort. Deze balk is 5m lang, 20 cm breed en 20 cm dik. Deze balken zijn einde reeks en deze rakker is de allerlaatste van zijn lot. Nu heb je de unieke kans om hiermee aan de haal te gaan aan een verminderde prijs. -30% KORTING De balk heeft een lichte torsing die met een sergeant kan worden verholpen.

Meer informatie »

Koopjeshoek

Welkom in onze koopjeshoek!

Dag in, dag uit trachten wij voor alle doe-het-zelvers een gamma aan de man te brengen dat kwaliteit biedt tegen een scherpe prijs. In deze uitdaging botsen wij soms op producten die einde reeks zijn, op een minder courante maat vervaardigd werden of een kleine productiefout bevatten.

Omdat het ons, door onze ecologische overwegingen, een zonde lijkt om niks met deze materialen aan te vatten, hebben we sinds kort en met succes onze koopjeshoek opgericht. Hierin kunnen al onze klanten terecht om een slag te slaan. Alle producten die in dit segment terug te vinden zijn, worden aangeboden aan een zeer lage prijs. Zo hopen wij deze producten die steeds nog perfect bruikbaar zijn toch een nieuw leven te schenken in een knappe realisatie.

Denk hierbij ook aan hout dat al vergrijsd is of een kleine beschadiging heeft. Wij willen dit niet zomaar weggooien en dus bieden wij deze aan, aan een extreem verlaagde prijs. Ben je op zoek naar een deal of goedkoop hout maar wil je zeker zijn dat je geen kat in een zak koopt? Dan ben je bij onze sales of koopjeshoek helemaal aan het juiste adres.

Al deze sales producten kunnen op voorhand bezichtigd worden in het filiaal in Aalter en zijn uiteraard rechtstreeks uit stock leverbaar.

Ontdek ze nu allemaal.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO