Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 395,00

Lounge set Eik

Heeft u reeds een eiken bijgebouw of een poolhouse in eik? Dan gaat deze lounge set in eik hier optimaal bij passen. Ideaal voor onder uw overdekt terras of op uw patio. Deze strak vormgegeven lounge set bestaat uit 2 stoelen, een zitbank voor 2 personen en een bijpassende tafel. Optioneel kan het tafeltje uitgerust met een RVS ethanol brander die dan geïntegreerd wordt in het tafelblad. Op deze manier krijg je er meteen de sfeer van een openhaard bij. De bijhorende kussens zijn geschikt voor buitengebruik, afwasbaar en beschikbaar in verschillende kleuren ( blauw, groen, khaki, rood, oranje).

Meer informatie »

€ 1.359,00

Tafel Douglas

Een zeer mooie en betaalbare set bestaande uit een stevige tafel en 2 bijhorende zitbanken. De houtsoort Douglas zorgt voor een stevige maar toch geen al te zware constructie. Hierdoor is zowel de tafel als de zitbank makkelijk te verplaatsen. Standaard hebben deze zitbanken en tafel een lengte van 400 cm. Ook beschikbaar in andere lengtes op aanvraag. De afmetingen van het tafelblad zijn 4,5 x 100 x 400 cm. De afmetingen van de banken zijn 4,5 x 40 x 400 cm. De poten zijn 9,5 x 9,5 cm dik. Deze zitbank wordt vooral aangekocht voor horeca, maar heeft u een grote tuin of een groot terras, dan zal deze tafel zeker niet misstaan.

Meer informatie »

€ 1.360,00

Tafel Eik

Een sieraad voor in de tuin, de serre, de buitenkeuken of gewoon binnen in de woonkeuken of woonkamer. Een degelijk uitgevoerde eiken tafel voor zwaar gebruik. Het kader van de tafel is gemaakt van balken van 7,5 cm dik. De poten zijn 7,5 x 12 cm. Het hout voor deze tafel is gedroogd waardoor deze tafel zowel binnen als buiten te gebruiken is. De tafel kan geleverd worden met een RVS ethanol brander die geïntegreerd is in het tafelblad. Hierdoor wordt de sfeer van een openhaard gecreëerd. Afwijkende maten zijn op aanvraag leverbaar.

Meer informatie »

Tafel

Bij Ecohout hebben we voorlopig dan geen gigantisch uitgebreid gamma tafels, toch kunnen we u 2 prachtige tafels en 1 strakke eiken louge set aanbieden.
Binnenkort kunnen we u verwennen met een nieuwe website, volledig in functie van tafels.

Deze verantwoorde, duurzame meubelen voor buiten- of binnengebruik zorgen meteen voor een grote toegevoegde waarde aan uw tuin of terras.
De kwaliteit wordt steeds benadrukt door de gebruikte houtsoorten - douglas en eik - en de dikte van de verwerkte planken.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO