Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 1.554,00

Tafel Douglas

Een zeer mooie en betaalbare set bestaande uit een stevige tafel en 2 bijhorende zitbanken. De houtsoort Douglas zorgt voor een stevige maar toch geen al te zware constructie. Hierdoor is zowel de tafel als de zitbank makkelijk te verplaatsen. Standaard hebben deze zitbanken en tafel een lengte van 400 cm. Ook beschikbaar in andere lengtes op aanvraag. De afmetingen van het tafelblad zijn 4,5 x 100 x 400 cm. De afmetingen van de banken zijn 4,5 x 40 x 400 cm. De poten zijn 9,5 x 9,5 cm dik. Deze zitbank wordt vooral aangekocht voor horeca, maar heeft u een grote tuin of een groot terras, dan zal deze tafel zeker niet misstaan.

Meer informatie »

Tafel

Bij Ecohout hebben we voorlopig dan geen gigantisch uitgebreid gamma tafels, toch kunnen we u 2 prachtige tafels en 1 strakke eiken louge set aanbieden.
Binnenkort kunnen we u verwennen met een nieuwe website, volledig in functie van tafels.

Deze verantwoorde, duurzame meubelen voor buiten- of binnengebruik zorgen meteen voor een grote toegevoegde waarde aan uw tuin of terras.
De kwaliteit wordt steeds benadrukt door de gebruikte houtsoorten - douglas en eik - en de dikte van de verwerkte planken.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO