Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 392,05

Pendelverlichting

Deze decoratieve pendelverlichtingselementen zijn de perfecte manier om jouw afdak te voorzien van een charmante en warme verlichting. De trapeziumvormige elementen kunnen eenvoudig opgehangen worden met één ketting. Deze twee meter lange ketting is net zoals het frame van het verlichtingselement afgewerkt met een zwarte lak of poedercoating. Bovendien is dit volledig artikel roestvrij. Deze pendelverlichtingen komen het meest tot hun recht in uw exterieur, al kunnen deze ook binnen gebruikt worden. Al deze pendelverlichtingen zijn incl. het voorziene aantal kooldraadlampen.

Meer informatie »

€ 370,25

Wandverlichting

Deze prachtige rechthoekige wandverlichtingselementen zijn zeer geschikt om te plaatsen aan de muur van jouw woning of bijgebouw. Deze verlichtingselementen zijn elegant afgewerkt met een zwarte poedercoating of lak en creëren zo een decoratieve meerwaarde in jouw tuin. Bovendien zijn ze behandeld tegen roesten. Al onze wandverlichting is uitgerust met LED-lampen. Deze zijn energiezuinig en zorgen voor een zeer charmante, warme avondverlichting. Deze lampen komen vooral buiten tot hun recht maar kunnen ook binnen gebruikt worden. Alle verlichtingselementen zijn inclusief LED-lamp.

Meer informatie »

Verlichting

Is jouw tuin prachtig aangelegd en afgewerkt maar zoek je nog een charmant verlichtingselement om ook als de zon onder te genieten van jouw gezellige tuin?
Bekijk dan zeker eens ons gamma aan wand- en pendelverlichting.

Al deze verlichtingselement zijn heel eenvoudig op te hangen aan een muur of onder een afdak.

Bovendien zijn ze voorzien van een decoratieve led-lamp of kooldraadlamp.
Dit zorgt ervoor dat de verlichting zeer energiezuinig is.

De elegante zwart gelakte afwerking zorgt past perfect bij iedere exterieur.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO