Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 56,25/ doos

Clips voor Thermo Essen

Bijhorende Clips voor Thermo Essen gevelbekleding planchetten en parallelogram op een onzichtbare manier te bevestigen. Je kan rekenen met volgende hoeveelheden per m²: Clips voor parallellogram 62 mm :+- 30 clips per m² Clips voor planchet 124 mm: +- 19 clips per m² Startclips is afhankelijk van het project.

Meer informatie »

€ 290,00/ stuk

Onderdoek

Onderdoek voor een open of gesloten systeem. De folie voor een open systeem is Uv-bestendig en vochtwerend voor de optimale bescherming van de isolatie en de onderstructuur bij gevelconstructies met open voeg of gesloten systemen. De onderdoek voor een gesloten systeem is minder bestand tegen UV, en is daarom te gebruiken bij een volledig gesloten bekleding. De doeken zijn van het merk Delta en zorgen dus voor een garantie van een permanent droge isolatie. Treksterkte ong. 270/230 N/5 cm Waterdichtheid W1, EN 13859-2 Sd -waarde ong. 0.02 m Temperatuurweerstand -40 °C tot +80 °C Gewicht ong. 210g/m² Rolgewicht ong. 16kg Rollengte 50m Rolbreedte 1,5m

Meer informatie »

€ 1,80/ stuk

Onderstructuur

Latten voor regelwerk voor de plaatsing van uw gevelbekleding. Beschikbaar in: - Gedrenkt vuren 24 x 32 mm 255 cm lang. - Montagelat gedrenkt vuren + ZWART gespoten - 22 x 45 mm. p een lengte van 390 cm. - Thermowood 20 x 42 mm. Op een lengte van 420 cm

Meer informatie »

Gevel Toebehoren

Uw gevel heeft een stevige basis nodig waar de bekleding uiteindelijk op zal rusten. Enkel een stevige basis leidt tot een project dat decennialang zal meegaan en waar u zomer na zomer opnieuw van geniet.

De eerste laag is een onderdoek die u aan de houten kaderstructuur bevestigt om die goed te beschermen tegen vocht. Hierop komen vervolgens de stoflatten in een roosterpatroon, waarop vervolgens uw bekleding wordt bevestigd. Dit rooster is wel degelijk belangrijk zodat er voldoende ventilatie wordt gecreëerd onder de bekleding en regenwater voldoende kan verdwijnen. Dit heeft dan ook een belangrijke impact op de duurzaamheid van je houten gevel.

Vervolgens hebben we nog de clips om de thermo essen naadloos te bevestigen. Zo wordt de bevestiging van je gevelbekleding onzichtbaar en kan u ten volle genieten van de uitstraling van het hout. Geen schroeven, nagels of spijkers aan het oppervlak te zien!

Een ecologische gevel is met andere woorden niets zonder deze stevige basis uit onderdoek, stoflatten en de clips voor thermo essen. Werk uw project dus tot in de puntjes af!

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO