Ecohout heeft bij varia de volgende productgroepen

Varia

Bij varia vindt u volgende groepen producten terug:
- picknickbanken, tafels en zitbanken
- afboordingen zoals dwarsliggers en gevlochten schermen
- planten, bloembakken en moestuinbakken

Tafels, picknickbanken en zitbanken
Voor de productie van onze (picknick)tafels is er 1 constante die steeds opnieuw naar voor komt. De productie heeft niet als doel om zoveel en zo goedkoop mogelijk te produceren. Wel om een 100% perfect afgewerkt product af te leveren met bijhorende lange levensduur, en met liefde voor het gebruikte hout. Dergelijke verantwoorde, duurzame meubelen zorgen onmiddellijk voor een grote meerwaarde in uw tuin of op uw terras. Zij stralen dan ook meteen hun kwaliteit uit. Door deze aandacht voor kwaliteit, mag u reken op een grote duurzaamheid waardoor deze tafels en zitbanken ook geschikt zijn voor duurzaam gebruik. Naast het particuliere gebruik worden de tafels en zitbanken dan ook heel veel aangekocht door allerlei horecazaken, scholen, bedrijven, instellingen en beheerders van openbare groendomeinen.

Of het nu om de robuuste boomstamtafel gaat of om de traditionele, elegante, Engelse bank, de tuinmeubelen zijn allemaal gemaakt van sterk eiken, lariks, douglas en robinia, de Europese houtsoort die de eigenschappen van hardhout heeft.

Afboording en plantenbakken
Om de natuurlijke sfeer van uw tuin extra in de verf te zetten, kan u gebruik maken van onze decoratieve hazelaar en wilgenborders, hazelaar bloembakken en moestuinbakken. Deze zijn allen gemaakt van hazelaartakken van de hazelaar. Deze houtsoort heeft een grote ecologische waarde aangezien het hout steeds terug groeit na het afkappen.

Mag het iets klassieker, dan kan u gebruik maken van onze nieuwe of (recuperatie) gebruikte dwarsliggers in eikenhout. Bruikbaar voor allerlei creatieve toepassingen.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO