Ecohout heeft bij tuinschermen de volgende productgroepen

Tuinschermen

Het kiezen van een tuinafsluiting is een bijzonder leuke zoektocht waarbij de mogelijkheden enorm groot zijn dankzij het zeer grote aanbod dat vandaag de dag beschikbaar is. Factoren zoals uitstraling, prijs, kwaliteit, houtsoort en duurzaamheid zijn zaken die uw beslissing zullen beïnvloeden.

Doorheen de jaren hebben we bij Ecohout een mooi gamma van tuinschermen kunnen samenstellen die passen in het ecologische kader en toch een zeer grote variatie bieden in uiteindelijke afwerking en uitzicht.

Gevlochten tuinschermen in kastanje, wilg of hazelaar worden geprezen voor hun decoratieve en charmante karakter. Deze komen zowel tot hun recht in klassieke en moderne als in landelijke tuinen. Ook het vlechten van deze natuurlijke takken tot een afsluiting behoort tot de mogelijkheden, dankzij ons aanbod van losse wilgentakken en bijhorende kastanjepalen.

Ben je eerder op zoek naar een strakkere tuinafsluiting waarbij de zichtdichtheid steeds 100% is voor een volledige privacy? Dan kan je kiezen voor een systeem met gleufpalen en bijhorende tand-groefplanken ofwel een moderne tuinwand waarbij de bekleding langs de voorzijde wordt gedaan. Beide systemen geven een grote vrijheid in hoogte, lengte, afwerking, houtsoort en zijn heel gemakkelijk zelf te plaatsen. Vooral bij een houten tuinwand of tuinmuur zijn de mogelijkheden enorm groot. Alle mogelijke profielen en houtsoorten die aangeboden worden in onze categorie gevelbekleding kunnen immers gebruikt worden om uw perfecte houten afsluiting mee te bekleden.

Ook unieke, minder courante mogelijkheden bieden we aan zoals een omheining in kokos of bamboe. Beide mogelijkheden hebben een enorm grote ecologische waarde en zorgen voor een eigen typerende stijl.

Ook klassieke tuinpanelen behoren tot de mogelijkheid in FSC-gekeurd tropisch hout alsook in Europees hardhout eik.

Bij de voorstelling van de mogelijkheden worden steeds de bijhorende palen voorgesteld.

Een mooi gamma van originele, moderne of landelijke afsluitingen met een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding!

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO