Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 36,50/ stuk

Beton gleufpaal 30 mm

Een betonpaal met gleufbreedte van 30 mm is ideaal voor planken van 28 mm dikte zoals thermowood en andere houtsoorten. Betonpalen zijn uiterst duurzaam en niet gevoelig voor rot of aantasting door schimmel of insecten. Hiermee heeft u tientallen jaren een onderhoudsvrije afsluiting. Betonpalen zijn beschikbaar als start- of eindpaal met 1 gleuf, of als tussenpaal en hoekpaal met 2 gleuven. De gleufbreedte van 180 cm hoog geeft plaats aan 14 planken van 13 cm hoogte. Hieronder is een speciale ruimte voorzien voor een bijhorende betonplaat van 40 cm x 180 cm. Betonplaten: 1 zijde gepolijst , 1 zijde grof, dikte: 3,5 cm

Meer informatie »
promo

€ 52,75

€ 47,95/ stuk

Beton gleufpaal 30 mm antraciet - piramide of vlakke kop

Deze lichtgewicht betonpalen wegen opmerkelijk minder dan de klassieke betongrijze betonpalen, waardoor ze makkelijker te hanteren en te plaatsen zijn. Door hun breedte van 10 x 10 cm ogen ze ook opmerkelijk slanker en strakker dan de klassieke gleufpalen met breedte 12,5 x 12,5 cm. De antracietkleur geeft ze bovendien een bijzonder luxueuze uitstraling, waardoor het contrast met de blokhutplanken mooi opvalt en er een unieke afsluiting wordt verkregen. Deze palen hebben een opening of gleuf van 30 mm waardoor ze passen met alle planken van 28 mm dikte. Ze kunnen optioneel voorzien worden van een bijhorende betonplaat in antraciet.

Meer informatie »

€ 47,10

€ 42,80/ stuk

Beton gleufpaal 30 mm witgrijs - piramide of vlakke kop

Deze gleufpalen zijn bijzonder gemakkelijk te hanteren door hun lichte gewicht. De gleuf of opening in de palen is 30mm en kunnen gecombineerd worden met planken van 28mm dikte. De wit-grijze kleur van de betonpaal zal mooi passen bij de vergrijzing van het hout dat uw voorkeur geniet. Bovendien zal het een meer elegante uitstraling hebben dan de ruwe betonpaal. Mocht u dit wensen, hebben wij een bijhorende betonplaat ter beschikking die de overgang van gazon of opzit naar het door u gekozen hout prachtig zal afwerken, en ervoor al zorgen dat de houten schutting geen contact met de grond heeft.

Meer informatie »

€ 36,50/ stuk

Betonnen gleufpaal 55 mm

Wanneer je kiest voor betonpalen, mag je er zeker van zijn dat je geen negatieve invloed zal ondervinden van wisselende weersomstandigheden. Ze staan garant voor een uitermate stevige constructie voor al uw tuinschermen. Het zijn zware betonnen palen met een gleufbreedte van 55 mm. Dankzij de brede gleuf zijn deze palen perfect voor bijpassende betonplaten. Deze palen hebben een afgeronde bovenkant. De lengte van +/- 280 cm bestaat uit; 70 cm om in de grond te plaatsen, 30 cm ruimte voor de betonplaat, 180 cm ruimte voor het tuinscherm .

Meer informatie »
promo

€ 50,40

€ 45,80/ stuk

Betonpaal antraciet - ronde of piramide kop

Deze antracietkleurige betonpaal zal zorgen voor een mooi, contrasterende afboording of omkadering van uw tuinscherm of project. Het kleur van de paal, in combinatie met de mooie, bruine -en later grijzere- kleur van het hout zal voor een subliem geheel zorgen waar u elke dag van zult genieten. Door hun slanke afmetingen van 10 x 10cm, zijn ze zeer hanteerbaar en zullen ze makkelijker te plaatsen zijn dan de brede variant. In combinatie met het antracietkleur zorgt dit dus voor een zeer elegante, strakke paal om uw tuinscherm te gaan verwerken. De palen van 280cm wegen ca 60 kg, de palen van 180cm een 40-tal kilo. De ronde kop zal een mooi boleffect geven aan uw paal, waar de piramidekop dan weer in een luxueuzere uitstraling zal resulteren. De afwatering bij beide palen is echter optimaal. Ook bij deze palen kunnen we u een bijhorende betonplaat aanbieden in dezelfde kleur als uw gekozen paal. Op deze manier zal de overgang van uw oprit of gazon naar uw houten scherm perfect afgewerkt worden. Deze betonplaten zijn goed voor een gewicht van 25 kg.

Meer informatie »
promo

€ 45,00

€ 40,90/ stuk

Betonpaal wit - rond of piramide kop

Deze witte betonpaal met ronde kop is zeker een aanrader in de tuin. Perfect in combinatie met tuinschermen voor een mooie omkadering. Deze kleur zal een meer elegante uitstraling geven aan uw paal dan een ruwe betonpaal. In combinatie met de gladdere, vlakkere afwerking ogen ze zeer modern. Hierdoor zal het door u gekozen hout mooi tot zijn recht komen. De palen wegen ongeveer 60 kg en zorgen dus voor gemakkelijke hantering door hun slanke afmeting van 10 x 10cm. De witte kleur van de betonpaal zal mooi passen bij de vergrijzing van het hout dat uw voorkeur geniet. Tevens hebben wij voor u een bijhorende betonplaat ter beschikking die de overgang van uw gazon of oprit naar uw hout prachtig zal afwerken, en ervoor zal zorgen dat uw houten afschutting geen contact met de grond heeft.

Meer informatie »

Betonpalen

Een van de sterkste en duurzaamste palen uit ons assortiment zijn die uit beton. Deze zijn zo sterk als steen en blijven zeker staan tijdens felle stormen. Betonpalen zijn beschikbaar met gleuf waardoor het plaatsen van tuinschermen heel makkelijk kan verlopen. Bovenaan kan u kiezen tussen verschillende afwerkingen en vormen.

Betonpalen zijn zeker een ecologische waarde voor in uw tuin. Dankzij hun hoge duurzaamheid blijven ze tientallen jaren staan, langer dan de meeste houtsoorten! Ze rotten niet weg en blijven vrij van schimmel. Dankzij het gebruik van deze materialen kan u tientallen jaren gerust zijn en hoeft u zich geen zorgen te maken over de mogelijke aantasting door schimmels of insecten. En eenmaal uw betonpalen toch aan het einde van hun leven zijn, kan beton altijd worden hergebruikt bij andere projecten.

Er is nog een ander aspect waardoor betonpalen nog meer ecologisch zijn dan houten palen. Beton heeft helemaal geen onderhoud nodig en blijft decennialang zijn kleur behouden. Geen geknoei met oliën, verf of andere giftige onderhoudsproducten! En de besparing voelt u zeker in uw portemonnee!

Deze palen passen perfect binnen een moderne tuin. De combinatie tussen de strakke palen en een prachtige houttekening geeft namelijk een stijlvolle uitstraling aan uw tuinafsluiting.

Kortom, betonpalen zijn echt een ecologische oplossing om uw tuinafsluiting af te werken. Ook de onderhouds- en budgetvriendelijkheid zijn stuk voor stuk voordelen voor uw ecologische tuin!

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO