Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 140,00/ stuk

Set Beslag toegangspoort verzinkt - zwart

Bijpassend beslag voor enkele looppoorten of dubbele, tweedelige poorten. Verzinkt of zwart gecoat. Dit beslag past perfect bij onze poorten in eik, welke u terug kan vinden op de pagina van de toegangspoorten of bij de bijhorende producten onderaan op deze pagina. Steeds gemaakt uit zeer duurzaam materiaal. Het beslag kan zowel voor/achter als tussen de palen worden gemonteerd. Indien de 2-delige poort aan houten palen wordt gemonteerd ( voor of achterkant van de palen ), en deze moet 180 graden kunnen openen, is er extra ruimte van 6 cm nodig voor de scharnieren bovenop de breedte van de poortdelen. Indien het beslag tussen de palen wordt gemonteerd, bijvoorbeeld omdat deze geautomatiseerd wordt met opbouwmotoren, is de extra ruimte 10 cm. Bij een 1-delige poort is de scharnier ruimte 3 cm.

Meer informatie »

€ 14,95/ set

Set beslag voor tuinpoortje

Deze eenvoudig set beslag, is toepasbaar voor elk eenvoudig tuinpoortje, zowel in hardhout, kastanje, robinia. Voor de ophanging van 1 poort heb je steeds uit 2 duimen en 2 hengen nodig Voor de sluiting van 1 poort heb je een setje nodig die zowel het sluitstuk als de sluitpen bevat. De complete set beslag bestaat uit 2 duimen, 2 hengen en 1 sluiting, deze is beschikbaar per set. Exclusief vijzen om dit beslag op de poort te monteren. Dit beslag kan met eender welke vijzen makkelijk op de poort en poortpalen worden vastgemaakt.

Meer informatie »

€ 41,21/ set

Set tuinhek sluiting verzinkt - zwart

Set beslag voor lichte hekken en poortjes Set bestaande uit: 2 verstelbare duimhengen: plaat 130x35mm, heng 400x40mm 1 heksluiting met pen: 60mm, dikte pen 8mm Inclusief schroevenset

Meer informatie »

Poortbeslag

Om uw tuinpoort mooi te kunnen plaatsen, hebt u natuurlijk het juiste beslag nodig. Die monteert u vlot aan de zijkant van de poort zelf en aan een poortpaal of aan de muur.

Dit poortbeslag is gemaakt uit behandeld of gecoat metaal dat niet zal roesten na verloop van tijd. Ze blijven hun glanzende kleur behouden. Sommige zijn zelfs zwart gekleurd voor een prachtig contrast tussen de houtstructuur en het metaal. Het is dankzij de behandeling van het metaal dat dit beslag zo lang zal meegaan en zorgt voor een duurzame en ecologische poort.

De ogen bevestigt u stevig aan de poort zelf, terwijl de duimen of plaatduimen aan een poortpaal of een muur dienen bevestigd te worden. Daar haakt u de poort vervolgens in.

Bij het meeste poortbeslag zit het bevestigingsmateriaal er reeds inbegrepen. U hoeft dus geen extra schroeven of spijkers te kopen, want die zitten reeds bij het beslag en u bent dus ook zeker dat ze passen. Via de bijgeleverde moeren kan u de poort perfect afstellen.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO