Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

nieuw

€ 179,40/ scherm

Douglas lariks plankenscherm 28 mm

Robuuste blokhutplanken in Douglas larikshout, komen optimaal tot hun recht als je ze gebruikt als planken voor uw tuinscherm. Dergelijke lariksplanken kunnen onbehandeld gebruikt worden in combinatie met gleufpalen in aluminium, beton, of hout. Ze hebben dus geen nood aan extra verduurzaming, waardoor het hout géén licht groene schijn heeft. Douglas planken hebben origineel een zalmroze tot lichtbruine tint die na verloop van tijd mooi zal vergrijzen. Je blijft dus steeds een heel naturelle uitstraling behouden. Door de dikte van de planken bent u tevens verzekerd van een stevig en stabiel geheel. Een prachtig alternatief voor de grenen geïmpregneerde tuinscherm planken. De hoogte van de latten van 13 cm zal ervoor zorgen dat deze planken een robuuste uitstraling geven, bij gebruik als afsluiting. Prijsvoorbeeld: hoogte: 182 cm: 14 planken Lengte 180 cm

Meer informatie »

€ 133,95/ stuk

Douglasscherm 'Klagenfurt' - 180 cm

Deze tuinschermen zijn gemaakt uit onbehandeld Lariks/Douglashout. De warme kleur van deze houtsoort is een combinatie tussen bleekbruin en roze-bruin, dit zorgt voor een mooie uitstraling. Na verloop van tijd zal het hout van de schutting gaan vergrijzen. Om toch de originele kleur van het hout te behouden is het mogelijk om dit te behandelen met een beits. De schermen zijn voorzien van één zichtzijde afgewerkt met 26 geschaafde rhombuslatten. Om het scherm van stevigheid te voorzien zijn deze gemonteerd op een raamwerk van 4 latten. De RVS bevestiging zorgt ervoor dat de schroeven goed bestand zijn tegen de verschillende weersinvloeden en niet zullen gaan roesten. Het standaard tuinscherm is 180 cm hoog x 180 cm breed en is voorzien van 26 glad geschaafde rhombus profielen en 4 tussenregels van 1,60 cm dik en 6,9 cm breed. De 'Klagenfurt' tuinschermen kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Bij de plaatsing naast of tegen elkaar kan er een klein verschil zitten tussen de latten, dit is een natuurlijke eigenschap.

Meer informatie »

€ 126,95/ stuk

Douglasscherm 'Saksen' - 180 x 180 cm

Dit Douglas tuinscherm bestaat uit 11 stevige en geschaafde planken, voorzien van een boven- en onderlat. Daarnaast is het scherm RVS geschroefd. Het is mogelijk om het scherm zowel verticaal als horizontaal te plaatsen. Het tuinscherm heeft geen tussenplanken, dus er is geen doorkijk. Douglas lariks is een duurzame houtsoort, een verdere behandeling is niet nodig. Het hout zal onbehandeld door de weersinvloeden mooi egaal gaan vergrijzen. Wil je toch de originele kleur behouden dan kan je het behandelen met een olie of beits. De planken hebben een dikte van 1,8 centimeter en zijn 20 centimeter breed. De fijngezaagde boven- en onderlat is 2,8 centimeter dik x 3,6 centimeter breed en 180 centimeter lang. Het hout is voorzien van een PEFC-label. Het keurmerk voor duurzaam beheer van bomen & bossen. Om de duurzaamheid te verhogen, vermijd je best grondcontact, dit doe je door een opening van enkele centimeters te laten tussen de grond en het scherm. Bij tuinschermen gebruik je best vierkante palen uit beton, aluminium of hout. Je kan ook kiezen voor gleufpalen, waarin je het scherm schuift en stevig bevestigt. Voor de bevestiging van het scherm kies je best voor RVS of inox bevestigingsmateriaal, zoals L-ijzers en schroeven.

Meer informatie »

€ 91,95/ stuk

Douglasscherm 'Zwarte Woud' - 180 cm

Deze tuinschermen zijn 180 cm breed en bestaan uit 19 geschaafde planken voorzien van 2 horizontale tussenlatten. De verticale planken en horizontale tussenlatten hebben een dikte van 1,6 centimeter en zijn 14 centimeter breed. Het Lariks/Douglas hout is gekeurd en gekapt en afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Het hout beschikt over het PEFC-keurmerk. Lariks/Douglas hout heeft een mooie roodbruine tot geelachtige kleur. De nerf van het hout is lichtjes zichtbaar. Deze tuinschermen combineer je best met betonpalen, aluminium palen of hardhouten, al dan niet in met een betonplaat onderaan. De tuinschermen Zwarte Woud bestaan uit 19 geschaafde planken van A-kwaliteit voorzien van 2 tussenregels. De schermen zijn RVS geschroefd en kunnen enkel verticaal geplaatst worden.

Meer informatie »
promo

€ 147,80

€ 134,35/ stuk

Douglasscherm 180 x 180 cm

Dit scherm uit douglashout is een zeer duurzaam scherm, en zal zorgen voor de nodige privacy in uw tuin. Douglas lariks is een houtsoort die geen verdere behandeling nodig heeft om de duurzaamheid te waarborgen. In vergelijking met geimpregneerd grenen hout, zal het tuinscherm dus ook niet het typische groene kleurtje hebben. In plaats daarvan geniet je meteen van tuinscherm met een mooie zachte bruintint, die na verloop van tijd egaal zal vergrijzen. Het tuinscherm is opgebouwd uit stevige lamellen van 13x145mm die RVS geschroefd zijn. Hierdoor verkrijgt u een uitermate stevig geheel, goed voor tientallen jaren onderhoudsvrij genot. Deze tuinschermen comobineer je best met betonpalen, aluminium palen of hardhouten, al dan niet in combinatie met een betonplaat onderaan afmeting 180 x 180 cm houtsoort: douglas - lariks

Meer informatie »

Lariks

Tuinschermen gemaakt uit zeer kwalitatief douglashout, met duurzaamheidsklasse 3. Hierdoor zal het hout zeker meerdere tientallen jaren meegaan zonder rechtstreeks contact met grond of aarde. Prachtig als afsluiting voor uw tuin, privacy van uw domein of afscheiding tussen twee percelen.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO