Ecohout heeft bij constructie de volgende productgroepen

Constructie

Wens je zelf een pergola, een tuinhuis of een (eiken of lariks) bijgebouw te maken? Dit kan perfect met al ons eiken of lariks constructiehout en alle nodige toebehoren zoals ramen en deuren.

Door gebruik te maken van de balken kan je een heel degelijk geraamte/gebinte maken als basis voor een stevige constructie. Eiken balken van 15 x 15 cm kunnen sowieso al een heel grote overspanning maken. Met een beetje handigheid kan je makkelijk zelf de verbindingen maken in de balken. Mag het iets uitdagender, dan kan je ook kiezen voor een pen en gat verbinding, ondersteund door de nodige eiken schoren.
Door zelf je constructie te maken zal je heel wat geld uitsparen, de uiteindelijk prijs gaan dus een pak lager zijn.

Om het gebinte te ondersteunen kan je werken met onze arduinen sokkels die zorgen voor een zeer mooie luxueus detail, een andere mogelijkheid is de balken te plaatsen om een gemetst muur. Zolang de palen maar niet rechtstreeks in of op de fundering staan. De afwerking van het gebinte kan dan weer met onze eiken schoren en eiken pennen om de Engelse traditie en ambacht verder te zetten.

Ook voor het schrijnwerk zoals alle ramen en deuren bieden we een oplossing door eiken poortkaders aan te bieden, waarmee u de deur volledig naar eigen voorkeur kan afwerken. Ook ramen worden aangeboden in eiken versie of in zwart gelakt staal. De ideale afwerking voor een mooie landelijke warme charme.

Naast het constructiehout voor het opbouwen van een eiken bijgebouw of eiken poolhouse, kan er gewerkt worden met steigerhout of met steenschotten. Deze kunnen voor heel wat creatieve bouwwerken gebruikt worden, als je zelf aan de slag wilt gaan.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO