Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 22,88/ stuk

Bamboe palen black

Zwarte bamboe palen zijn zeer sterk, duurzaam en uiterst decoratief. Deze palen uit bamboe kunnen gebruikt worden voor al uw creatieve toepassingen : constructies, bekleding van wanden en bars, decoratie en nog zoveel meer. Ook toepasbaar bij bamboe tuinschermen als paal om de schermen aan te bevestigen.

Meer informatie »

€ 8,13/ stuk

Bamboe palen naturel

Bamboe palen in naturel kleur zijn zeer duurzaam en bovendien uiterst decoratief. Hierdoor zullen deze bamboepalen uw tuin dus vele jaren natuurlijk sieren. Palen uit bamboe zijn sterk, robuust, lange en dik. Deze palen kunnen gebruikt worden voor al uw creatieve toepassingen: constructies, bekleding van wanden en bars, decoratie en zoveel meer. Ook toepasbaar bij bamboe tuinschermen als paal om de schermen aan te bevestigen.

Meer informatie »

Bamboe palen

Bamboepalen zijn uiterst sterk en bijzonder duurzaam. Bamboe heeft uit zichzelf al een zeer sterke weerstand en bijgevolg een hoge duurzaamheid.
Een zeer groot voordeel is de ecologische meerwaarde. Door het feit dat bamboe een grassoort is die enorm snel groeit, is de prijs dus zeer schappelijk.
De prijs-kwaliteitsverhouding van deze bamboepalen is bijgevolg optimaal.

Onze bamboepalen zijn beschikbaar in kleur naturel en black en hebben een heel groot toepassingsbereik. Men kan deze gebruiken bij constructies, speeltuigen, bekleding van wanden, plafonds, bars... Ook worden deze palen vooral gebruikt om onze bamboe tuinschermen tegen te bevestigen. Hierbij zorgen ze voor een tof, oosters uitzicht bij uw project.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO