Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 77,90/ stuk

Aluminium alu-wood gleufpaal 23 mm

Deze aluminium gleufpalen kunnen gebruikt worden als begin-, eind- of tussenpaal van je tuinafscheiding. Deze palen hebben een gleuf van 23 mm, bedoeld om houten tand- en groefplanken tot 21 mm (thermowood, hardhout, eik... ) te plaatsen tussen de palen. De gleufpalen, incl. kunststof afsluitdop, zijn voorzien van een dubbele dwarsverbinding. Door de holle ruimte in de palen is het zeer eenvoudig om elektriciteit te plaatsen voor verlichting of stopcontacten. Om een hoek te vormen of te starten tegen een muur gebruikt je het U-profiel met gleuf van 23 mm, deze is enkel vast te schroeven op deze paal (GL23). Afmetingen: Gleufpaal GL23/270: 80 x 60 x 2700 mm - gleuf 23 mm Gleufpaal GL23/300: 80 x 60 x 3000 mm - gleuf 23 mm Aluminium U-profiel UGL23: 60 x 27 x 2100 mm - gleuf 23 mm Materiaal: Aluminium T66 Kleuren: naturel geanodiseerd, zwart RAL9005 of grijs RAL7030 Plaatsing en tips: Wij adviseren altijd om de gleufpalen met één zak snelbeton vast te zetten. Je begint altijd met een betonnen onderplaat tussen de palen, waar vervolgens de houten tand- en groefplanken worden opgestapeld.

Meer informatie »

€ 77,90/ stuk

Aluminium alu-wood gleufpaal 30 mm

Deze aluminium gleufpaal (GL30) kan zowel gebruikt worden als begin-, eind- of tussenpaal voor tuinafsluitingen. Deze palen zijn geschikt voor tand en groefplanken tot 28 mm dik zoals hardhout, thermowood, eik, … Deze gleufpalen incl. kunststof afsluitdop zijn voorzien van een dubbele dwarsverbinding zijn makkelijk te plaatsen. Daarnaast kan de aluminium gleufpaal beter tegen harde windstoten dan een betonpaal. Door de holle ruimte in de palen is het zeer eenvoudig om elektriciteit te plaatsen voor verlichting of stopcontacten. Deze stijlvolle gleufpalen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, ze zijn corrosiebestendig en zullen niet vervormen, ze zijn zelfs 100% recycleerbaar. Om een hoek te vormen of te starten tegen een muur gebruikt je het U-hoekprofiel met gleuf van 30 mm, deze hoef je enkel maar vast te schroeven op de paal GL30. Afmetingen: Gleufpaal GL30/270: 80 x 60 x 2700 mm - gleuf 30 mm Gleufpaal GL30/300: 80 x 60 x 3000 mm - gleuf 30 mm U-profiel UGL30: 60 x 27 x 2100 mm - gleuf 30 mm Materiaal: Aluminium T66 Kleuren: naturel geanodiseerd, zwart RAL9005 of grijs RAL7030 Plaatsing en tips: Wij adviseren altijd om de gleufpalen met één zak snelbeton vast te zetten. Je begint altijd met een betonplaat tussen de palen, waar vervolgens de houten tand en groefplanken worden opgestapeld.

Meer informatie »

€ 77,90/ stuk

Aluminium alu-wood gleufpaal 36 mm

Deze aluminium gleufpaal (GL36) kan gebruikt worden als begin-, eind- of tussenpaal voor houten en aluminium tuinafsluitingen. Deze palen zijn geschikt voor houten tand & groefplanken tot 34 mm dik. De houten opvulling kan je toepassen naar eigen smaak en stijl met hardhout, thermowood, eik, … Deze aluminium gleufpalen zijn incl. kunststof afsluitdop en zijn voorzien van een dubbele dwarsverbinding, de palen zijn snel en makkelijk te plaatsen. Daarnaast kan de aluminium gleufpaal beter tegen harde windstoten dan een betonpaal. Door de holle ruimte in de palen is het erg makkelijk om elektriciteit te plaatsen voor verlichting of stopcontacten. Deze hedendaagse strakke aluminium palen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, ze zijn corrosiebestendig en zullen niet vervormen. Om een hoek te vormen of te starten tegen een muur gebruikt je het U-profiel met gleuf van 36 mm, deze is enkel vast te schroeven op de paal GL36. Afmetingen: Gleufpaal GL36/270: 80 x 60 x 2700 mm - gleuf 36 mm Gleufpaal GL36/300: 80 x 60 x 3000 mm - gleuf 36 mm U-profiel met gleuf UGL36: 60 x 27 x 2100 mm Materiaal: Aluminium T66 Kleuren: naturel geanodiseerd, zwart RAL9005 of grijs RAL7030 Plaatsing en tips: Om een verticaal geplaatste tuinwand zonder zichtbare palen te plaatsen gebruik je de voorgeboorde gleufpalen GL36/300D/Grijs. Wij adviseren altijd om de gleufpalen met één zak snelbeton vast te zetten. Je begint altijd met een betonnen onderplaat tussen de palen, waar vervolgens de houten/alu-elementen met tand- en groefplanken worden opgestapeld.

Meer informatie »

€ 74,20/ stuk

Aluminium alu-wood gleufpaal 48 mm

Houten tuinschermen zijn een zeer populaire keuze als het gaat over tuinomheiningen, in combinatie met deze aluminium gleufpalen zorgen ze voor een stijlvolle en moderne omheining van je tuin. Je kan deze gleufpalen gebruiken als begin-, eind- of tussenpaal. Deze palen zijn bedoeld om schermen tot 46 mm tussen te plaatsen. Deze gleufpalen incl. kunststof afsluitdop, zijn voorzien van een dubbele dwarsverbinding, ze zijn makkelijk te plaatsen, zeer licht en toch zeer sterk. Daarnaast kan de aluminium gleufpaal beter tegen harde windstoten dan een betonpaal. Door de holle ruimte in de palen is het zeer eenvoudig om elektriciteit te plaatsen voor verlichting of stopcontacten. Deze strakke aluminium palen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wil je één strak geheel, gebruik dan een aluminium bovenligger. Met een aluminium bovenligger wordt de afsluiting esthetisch strak en mooi afgewerkt. Om een hoek te vormen of te starten tegen een muur gebruikt je het U-profiel met gleuf van 48 mm, deze is enkel vast te schroeven op de paal GL48. Afmetingen: Gleufpaal GL48/270: 80 x 70 x 2700 mm - gleuf 48 mm Gleufpaal GL48/300: 80 x 70 x 3000 mm - gleuf 48 mm Aluminium U-profiel UGL48: 70 x 32 x 2100 mm - gleuf 48 mm Materiaal: Aluminium T66 Kleuren: naturel geanodiseerd, zwart RAL9005 of grijs RAL7030

Meer informatie »
nieuw

€ 94,75

€ 88,55/ stuk

Aluminium aluflex gleufpaal 15,20,28 en 48 mm

Deze mooie, donkerblauwe aluminium palen met gleuf, zijn enorm duurzaam en zorgen voor een strakke, luxueuze uitstraling van uw afsluiting. Door de grote mogelijkheden van aanpasbaarheid van de gleufbreedte kan deze paal met verschillende diktes van planken gecombineerd worden. Deze gleufpalen zijn bruikbaar als start-, eind- en tussenpaal voor plaatsing met tuinschermen en blokhutplanken. Beschikbaar met gleuf van 15, 20, 28 en 49mm. Een gleuf van 15 mm is bruikbaar voor bamboe planken. Voorzie 1 standaardpaal 28 mm + 1 U-profiel van 15 mm. Een gleuf van 21 mm is voorzien voor planken van 18 en 20 mm dik. Voorzie 1 standaardpaal 28 mm + 1 U-profiel van 20 mm. Een gleuf van 30 mm is voorzien voor planken van 28 mm dik: Voorzie 1 standaardpaal 28 mm. Hierbij is een extra U-profiel is niet nodig. Opties: - afdekplaatjes voor bovenkant van de aluminiumpaal. Ook beschikbaar voor tuinschermen met gleufbreedte 48 mm.

Meer informatie »

€ 20,15/ stuk

Aluminium Aluflex U-Profiel

Dit U-profiel is geschikt voor het afdichten van de gleuf bij de aluminium aluflex gleufpalen. Op deze manier creëer je een gleupaal die gebruikt kan worden als begin- of eindpaal. Deze profielen kunnen ook gebruikt worden als verdoken profielen in de aluflex gleufpalen om op deze manier een gleufbreedte te verkrijgen van 20 of 15 mm. Hierdoor kan je planken in alle mogelijke diktes gebruiken, waardoor je de volledige vrijheid hebt. Dit U-profiel kan je ook gebruiken als bovenregel of afwerkingsprofiel voor horizontale tuinwanden. Het aluminium profiel zorgt voor een strakke, hedendaagse look van je tuinafscheiding. Beschikbaar met gleuf van 15, 20 en 28 mm - 200 cm lang. Kleur: Antraciet (RAL7016), steengrijs (RAL7030) of zwart (Ral9005). De dikte van het aluminium is 3 mm.

Meer informatie »

€ 27,60/ stuk

Gleufafdichting voor Alu-Wood gleufpalen

Met dit gleufafdichtings-profiel vorm je een gleufpaal om tot een begin- of eindpaal. Dit U-profiel uit aluminium is geschikt voor het afdichten van 1 zijde van de alu-wood gleufpaal. Je hoeft het profiel enkel maar in de gleuf te schuiven van de paal. Deze profielen zijn beschikbaar in 3 verschillende kleuren. Materiaal: Aluminium T66 Kleuren: naturel geanodiseerd, zwart RAL9005 of grijs RAL7030 Afmetingen: 54 x 21 x 2100 mm

Meer informatie »

Aluminium palen

Zoekt u naar een paal dat even sterk is als beton, maar toch een mooiere uitstraling heeft? Kies dan voor de gleufpalen uit aluminium!

Aluminiumpalen hebben grote voordelen ten opzichte van hout. Zo kan metaal niet rotten en geen schimmel krijgen, terwijl dat bij hout wel kan. Aluminium zal ook niet roesten, want we behandelen deze palen met een speciale coating dat tegen de regen bestand is. Op die manier moet u geen zorgen maken over roest of corrosie, op voorwaarde dat u ook de paaldoppen correct monteert.

Aluminium wordt vaak vergeleken met de betonpalen. Ze hebben een even grote duurzaamheid, zullen ook niet verkleuren na verloop van tijd en passen perfect bij een moderne tuin.

Toch hebben aluminiumpalen twee voordelen die betonpalen niet heeft. Ten eerste zijn aluminiumpalen volledig vlak en glad wat de oppervlakte betreft. Bij beton zien we meer een ruwe structuur met kleine gaatjes. Het tweede voordeel is dat aluminiumpalen veel lichter zijn in gewicht en dus ook gemakkelijker te plaatsen zijn in de tuin.

De gladde textuur met de egale kleur van deze palen passen perfect bij uw moderne tuin. Vooral als u houten planchetten gebruikt als bekleding, komt de houttekening nog beter tot zijn recht. Aluminiumpalen zijn beschikbaar met gleuf van 15 - 21 mm of 28 mm breed, waardoor deze met heel veel mogelijke houtsoorten en dikte van planken gecombineerd kunnen worden.

Kies nu voor de voordelige aluminiumpalen, voor een ecologisch, duurzaam en budgetvriendelijk tuinscherm in uw tuin.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO