Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 99,55/ stuk

Metalen deurframe

Een sterk metalen poortframe die in combinatie met alle houtsoorten kan bekleed worden. Door de vele mogelijkheden met dit metalen frame op basis van afwerking, kan u deze poort aanpassen aan uw eigen stijl. Zo zal deze mooi in het geheel van uw tuin passen en hoeft u niet alles in uw tuin aan deze poort af te stellen. Indien u hoger wenst te gaan dan de standaardhoogte van 180 cm, dan kan u dit doen met verticale planken met de gewenste lengte. Wat u ook kan doen is verticale latten met de gewenste lengte op het frame monteren. Om daarna af te werken met een horizontale plankenstructuur. Zo maakt u het poortje naar uw keuze! Hoogte 180 cm dikte deurframe : 2cm Breedte 100 cm - Inclusief scharnieren - Exclusief duimen De poort valt te spiegelen en kan dus zowel rechts- als linksdraaiend gemonteerd worden. Ook een dubbele deur behoort tot de mogelijkheden. Een slotkast behoort tot de mogelijkheden. Binnenmaat van de uitsparing voorzien voor de slotkast; 18cm hoog / 8cm breed / 2cm diep

Meer informatie »

€ 167,70/ stuk

Metalen deurframe voor blokhutprofielen

Bent u op zoek naar een zeer stevig metalen deurframe om te combineren met blokhutprofielen? Dan is ons verstelbaar poortframe met twee ophangingsogen zeker wat u zoekt. Het grote voordeel schuilt hem in het gebruiksgemak bij dit artikel. Aangezien dit frame met allerhande blokhutprofielen gecombineerd kan worden, is het bovendien toepasbaar in alle stijlen. Zo zal dit mooi in het geheel van uw tuin passen en hoeft u niet alles in uw tuin op deze poort af te stemmen. Zowel hout als composiet is hierbij mogelijk. De u-profielen dient u aan de binnenkant van de kokers op vier plaatsen te monteren. Verder is het zeer eenvoudig om de blokhutprofielen in de u-profielen te schuiven. De blokhutprofielen kunnen zowel horizontaal als verticaal ingepast worden. Combineerbaar met blokhutprofielen 18 mm en 28 mm voor horizontale montage. Frame en u-profielen zijn vuurverzinkt. De sets u-profielen bestaan uit 1 u-profiel links 19 of 29 mm, 1 u-profiel rechts 19 of 29 mm, 1-u profiel boven, 1 u-profiel onder en 1 aanslagprofiel universeel. Frame is voorzien voor opening voor slotkast. Maatwerk mogelijk mits grotere oplage.

Meer informatie »

€ 171,75/ stuk

Metalen schapenpoort

Een duurzame en sterke metalen weidepoort, ideaal voor de toegang van een weide van schapen, geiten, kippen of kleinvee. Dankzij het gebruik van hoogwaardig staal en een gegalvaniseerde afwerking heeft deze poort een zeer grote weerstand tegen alle weersinvloeden en roest. U heeft met deze poort tientallen jaren een onderhoudsvrije toegang tot uw weide. De fijnmazige structuur zorgt ervoor dat kippen en kleinvee niet kunnen ontsnappen. Ook hebben schapen en geiten hierbij niet de mogelijkheid om hun kop tussen de spijlen van de poort te steken en hierbij mogelijks vast te komen zitten.

Meer informatie »
promo

€ 204,10

€ 185,55/ stuk

Metalen weidepoort

Een sterke, robuuste metalen weidepoort is een perfecte duurzame budgetoplossing voor het maken van een afsluitbare toegang tot een erf, een stal of een weide. Deze weidepoorten hebben dankzij het gebruik van hoogwaardig staal en hun gegalvaniseerde afwerking en een grote weerstand tegen roest, corrosie en vocht. De ideale poort voor het afsluiten van een weide voor koeien, paarden, ezels en ander vee. Onderstaande prijzen zijn steeds exclusief palen.

Meer informatie »

Weidepoort Metaal

Een metalen poort zorgt voor een perfecte afsluiting van uw dierenweide. De bovenstaande poorten zijn van onberispelijke kwaliteit, vervaardigt uit zeer hoogwaardig metaal, met gegalvaniseerde afwerking. Deze zullen dan ook meerdere tientallen jaren uw weide, erf, land of domein sieren.

Metalen schapenpoort
Een sterke metalen weidepoort die ook nog eens zeer duurzaam is. Ze is ideaal voor de toegang van een weide van schapen, geiten, kippen of ander kleinvee. Dankzij het hoogwaardig staal en een gegalvaniseerde afwerking heeft deze poort een zeer grote weerstand tegen alle soorten weersinvloeden en roest. U heeft met deze poort tientallen jaren een onderhoudsvrije toegang tot uw weide.
De fijnmazige structuur hierbij zorgt voor extra afscherming voor kleinvee.
Een sterke, robuuste metalen weidepoort is een perfecte duurzame budgetoplossing voor het maken van een afsluitbare toegang tot een erf, een stal of een weide.

Metalen weidepoort
Deze weidepoorten hebben dankzij het gebruik van hoogwaardig staal en hun gegalvaniseerde afwerking ook een zeer grote weerstand tegen roest, corrosie en vocht. Dit is een ideale poort voor het afsluiten van een weide voor koeien, paarden, ezels en ander vee.

MEUHH-weidepoort
De MEUHH-weidepoort is een stevige stalen constructie die berekend is op het tegenhouden van grotere dieren zoals koeien, paarden of ezels, maar ook voor kleinere dieren zoals schapen of geitjes. Deze metalen weidepoort is standaard warmbad verzinkt en is dus uiterst goed bestand tegen corrosie. Ze is ook beschikbaar in verschillende kleuren zoals afgebeeld.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO