Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 732,29/ stuk

Eiken boerlandhek

Robuust landhek van natuurlijk gevormde schaaldelen. Dit hek heeft een oersterke uitstraling door de stevige verhoudingen. De hoogte bedraagt 1.10 meter. Houtsoort: Windgedroogd eiken Kwaliteit: vrijwel spinthoutvrije rustieke schaaldelen zonder schors. Plankdikte ca. 2,5 cm Plankbreedte +/-25 cm Alle maatwerkprojecten zijn mogelijk! Afwijkende maten zijn zonder meerprijs op aanvraag leverbaar. Prijs is exclusief poortpalen.

Meer informatie »

€ 660,00/ stuk

Eiken deur / poort kader

Eiken poort of deurkaders in eik. Deze eiken kaders zijn dus nog niet bekleed langs de voorzijde, dit kan u zelf doen volledig in de stijl van uw eiken bijgebouw. De bekleding van deze kaders kan u dus volledig kiezen: horizontale of verticale beplanking. Deze kaders zijn gemaakt in Franse eik Afmeting kader : 4 cm dikte x 10 cm breedte Recht model, de boorden van het kader lichtjes afgerond Alle kaders worden volgens de oude traditie gemaakt met pen en gat verbinding, en volledig opgeschuurd. Een raampje is mogelijk als optie. Alle maatwerk is mogelijk Een cilinderslot en klink is mogelijk als optie.

Meer informatie »

€ 699,38/ stuk

Eiken engelse boogpoort

Traditionele Engelse eikenpoort met hoogdoorlopende, gebogen eiken balk aan de zijkant. Deze boogpoort geeft een heel eigen karakter aan de oprijlaan. Onze Engelse eikenpoorten met boog onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal, de mooie afwerking en de zeer duurzame installatieaccessoires. Pen & Gatverbinding Houtsoort: windgedroogd Midden-Europees eiken. Kwaliteit : vrijwel spinthoutvrij. Hoogte: 150 - 110 cm Latten: 2,2 x 7.0 cm Geleverd met verstelbaar verzinkt beslag met RVS-bevestigingsmateriaal. Dit is de prijs exclusief poortpalen. Alle maatwerk is mogelijk! Afwijkende maten zijn zonder meerprijs op aanvraag leverbaar. De enkele poort is standaard linksdraaiend.

Meer informatie »
promo

€ 360,00

€ 325,00/ stuk

Eiken engelse weidepoort

Onze Engelse weidepoort is het meest voorkomende hek in Engeland, gemaakt met pen-gatverbindingen. Een degelijk hek dat een sobere, rustige uitstraling geeft is op veel plaatsen toepasbaar. De engelse eiken poorten onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal, de mooie afwerking en de zeer duurzame installatieaccessoires. Pen & gatverbinding Houtsoort: windgedroogd Midden-Europees eiken. Kwaliteit : vrijwel spinthoutvrij. Hoogte: 110 cm Latten: 2,2 x 7.0 cm Verstelbaar verzinkt beslag met RVS-bevestigingsmateriaal. 1-delige poorten zijn exclusief beslag, exclusief palen. Deze kan u kiezen volgens gewenste dikte. 2-delige poorten zijn inclusief verzinkt beslag (grondgrendel, overslag, duimen en hengen), exclusief palen. Deze kan u kiezen volgens gewenste dikte. De vermelde prijs van de eiken weidepoort is exclusief beslag, exclusief palen. Deze kan u kiezen volgens gewenste dikte. Alle maatwerk is mogelijk! Enkele poort is standaard linksdraaiend

Meer informatie »

€ 750,00/ stuk

Eiken klaphek

Doorlooppoortje voor een dierenweide in prachtige eiken uitvoering. Door de schuine ophanging valt het vanzelf weer dicht zodat het vee niet door onachtzaamheid kan uitbreken. Leverbaar in verschillende stijlen. De hoogte en doorgang van dit eiken klaphek bedragen 1.10 meter. Houtsoort: windgedroogde eiken. Kwaliteit: vrijwel spinthoutvrij. Hoogte: 110 cm Plankdikte: 2,5 cm Plankbreedte 15 cm of schaaldelen van +/-25 cm. Dit klaphekken kan besteld worden met zowel horizontale als verticale planken. Alle maatwerk mogelijk! Afwijkende maten zijn op aanvraag leverbaar.

Meer informatie »

€ 543,05/ stuk

Eiken plattelandshek

Robuuste, eenvoudig ogende poort van brede eikenplanken. De stevigheid en robuustheid wordt hier vooral gevormd door de extra dikke en hoge planken van ca 3 cm dik en ca 20 cm hoog. De bijpassende eiken palen van 20 x 20 cm benadrukken deze stevigheid optimaal. Houtsoort: windgedroogd Midden-Europees eiken. Kwaliteit: vrijwel spinthoutvrij. Hoogte: 110 cm Plankdikte: ca 3 cm Plankbreedte: ca 20 cm. prijs inclusief beslag Ook heb je de keuze uit verschillende formaten van poortpalen. Alle maatwerk is mogelijk! Afwijkende maten zijn zonder meerprijs op aanvraag leverbaar.

Meer informatie »

€ 1101,60/ stuk

Eiken slagboom

De eiken slagboom, die op vele landgoederen en boswachterijen wordt gebruikt voor het afsluiten van lanen en paden, heeft ondanks zijn zware kwaliteit een slank uiterlijk. Deze kan u best combineren met een zeer zwaar, afsluitbaar hang- en sluitwerk en drie robuuste palen van 20x20 cm dikte. Houtsoort: windgedroogd eiken. Kwaliteit: vrijwel spinthoutvrij. Hoogte: 110 cm Balkdikte: 7,5 cm Balkbreedte 15 cm Wordt geleverd met verstelbaar, verzinkt en zwart gecoat beslag met RVS-bevestigingsmateriaal. Sluiting is afsluitbaar met hangslot. Exclusief poortpalen. Alle uw maatwerkprojecten zijn mogelijk! Afwijkende maten zijn zonder meerprijs op aanvraag leverbaar.

Meer informatie »
promo

€ 456,75

€ 422,92/ stuk

Eiken waterlandhek

Een traditioneel eiken weidehek, van oorsprong afkomstig uit Noord-Holland. Het waterlandhek is een eenvoudige, maar degelijke weidepoort dat veelal gebruikt wordt voor de afsluiting van een weide of natuurterrein. Door zijn degelijk uitstraling wordt dit landhek echter ook vaak gekozen voor de afsluiting van het erf op een oprijlaan. Houtsoort: windgedroogd Midden-Europees eiken. Kwaliteit : vrijwel spinthoutvrij Hoogte: 110 cm Plankdikte: ca 2,5 cm Plankbreedte 15 cm. Prijs inclusief verstelbaar, verzinkt beslag met RVS-bevestigingsmateriaal, exclusief poortpalen Alle maatwerk mogelijk! Afwijkende maten zijn zonder meerprijs op aanvraag leverbaar.

Meer informatie »

€ 1727,88/ stuk

Eiken wringhek

Een authentiek eiken landhek, dat nog op de oude ambachtelijke manier gemaakt wordt. Bij het gedisselde eiken wringhek blijft de oorspronkelijke vorm van het hout zichtbaar. Ook de ophanging en de wijze van sluiten is al eeuwenlang in gebruik. Bij een eiken wringhek zorgt het uitstekende tegenwicht aan de bovenbalk voor de hanteerbaarheid van het brede hek. Houtsoort: eiken Lengte bovenbalk: ongeveer 6 meter bij doorgang 4 meter Plankdikte: 2 cm Plankbreedte: ca 20 cm: gedisseld wringhek Plankbreedte: ca 12,5 cm: bezaagd wringhek Wordt compleet geleverd met: - Draaipaal met houten knop - (Rustieke) gaffelpaal - Wring Alle maatwerk is mogelijk! Afwijkende maten zijn zonder meerprijs op aanvraag leverbaar.

Meer informatie »

€ 96,15/ stuk

Poort in douglas

Een lariks douglas tuindeur past perfect bij de tuinschermen in lariks / douglas. Het kan zowel gecombineerd worden met het vaste tuinscherm, als met het plankenscherm. Deze poortjes zijn eenvoudig in opbouw, maar door het gebruik van sterke douglas planken, wordt een robuust geheel verkregen. Ideaal voor een tuindeur die regelmatig open en dicht dient te gaan. Dergelijke tuindeur dient geplaatst te worden tegen 2 (hardhouten) palen met scharnieren naar keuze. Als sluiting kies je best voor een schuifgrendel. Douglas lariks, is duurzaam sparrenhout, zonder enige nood aan behandeling of verf. Het hout zal na verloop van tijd mooi vergrijzen. Afmeting 180 cm hoogte x 100 cm breedte

Meer informatie »

Weidepoorten Eik

De weidepoorten van Ecohout zijn uitgevoerd in Slavonisch eiken, bij de specialisten bekend als de allerbeste eikensoort die in Europa voorkomt en hebben daardoor een zéér lange levensduur. De hekken markeren de toegang tot landbouwpercelen, weilanden, erven en natuurterreinen. Voor het ontsluiten van wandelroutes door begraasd gebied is een klaphek geschikt.
De toegepaste pen-gatverbindingen, een beproefde techniek, garanderen het behoud van een betrouwbare afscheiding op lange termijn, zowel in de natuurlijke modellen als in de zakelijk vormgegeven hekken. De landhekken kunnen als onderdeel van een omheining of alleenstaand op een toegangsdam worden geplaatst.

Onze Engelse eiken poorten onderscheiden zich door de hoge kwalteit van het gebruikte materiaal, de mooie afwerking en de zeer duurzame installatieaccessoires. De constructie van deze houten erfpoort gebeurt dan ook op de aloude Engelse ambachtelijke wijze. Dit samen met de pen-gatverbindingen, geven een garantie naar de stevigheid van de constructie.

Deze poorten worden niet gemaakt om de goedkoopste te zijn, wel om tientallen jaren onderhoudsvrij mee te gaan.

Engelse Weidepoort
Deze poorten zijn gemaakt volgens de typische Engelse stijl en omvatten een enkel of dubbel kruis verwerkt in de poort. Dit geeft het typerende uiterlijk van deze poort maar zorgt ook voor een heel grote stevigheid, waardoor deze niet gaat afhangen. De poort bestaat uit 5 horizontale liggers die verstevigd zijn door de schuine verstevigingsbalken die een kruis vormen. Alles is mooi met inoxbouten vastgezet. Vooral de bovenbalk is hier een mooi voorbeeld van de kwaliteit. Deze bovenbalk neemt lichtjes in hoogte af.

Engelse Boogpoort
Deze eiken weidepoorten met boog geven de toegang van uw tuin, weide of erf een luxueus, landelijk uitzicht. Hier maken de details het verschil in kwaliteit ook.
De poort kenmerkt zich door de uitstekende steunbalk en de gekruiste ligger. De vijf horizontale liggers in combinatie met één of twee verticale steunen, geven de poort een grote stevigheid zodat deze niet gaat afhangen.

Waterlandhek
Dit is een traditioneel weidehek afkomstig uit Noord-Holland. Het waterlandhek is een zeer degelijke maar eenvoudige weidepoort die veelal gebruikt wordt voor de afsluiting van weides of natuurterreinen. Door zijn degelijke uitstraling wordt dit landhek echter ook vaak gekozen voor de afsluiting van het erf op een oprijlaan.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO