Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 21,00/ stuk

Hazelaar afboording

Deze voorgevlochten hazelaar afboordings panelen bestaan uit losse hazelaartakken die gevlochten zitten tussen een vaste structuur voorzien van 2 robinia/ acacia plantpoten. Danzij deze houten poten kan je deze panelen heel snel en gemakkelijk in de grond plaatsen. Het paneel van 40 cm hoog heeft een lengte van 75 cm Het paneel van 30 cm hoogt heeft een lengte van 115 cm Een ideale manier voor het afboorden van bloemen en plantenperken.

Meer informatie »

€ 18,50/ stuk

Wilgen afboording

Deze kleine voorgevlochten panelen uit wilgentakken zijn ideaal voor het afbakenen van uw oprit, uw moestuin, struiken en bomenperken. Hun natuurlijke uitzicht maakt dat ze overal zorgen voor een mooie overgang. Deze afboordingspanelen meten 25 cm hoog en zijn beschikbaar in lengte 150 en 200 cm. Belangrijk: deze panelen zijn NIET buigzaam. Plaatsing doe je best met een klein paaltje of door een metalen ijzeren staaf tussen de takken de plaatsen, op die manier zitten de panelen nagenoeg onzichtbaar vast. De panelen kunnen makkelijk ingekort worden of zelfs boven mekaar geplaatst worden om een groter hoogte te bekomen.

Meer informatie »

Gevlochten afboording

Gevlochten afboordingen in hazelaar of wilgentakken bestaan al honderden jaren, en zorgen nog steeds voor een landelijke toets in uw tuin bij het afbakenen van uw bloemen en plantenperken, uw oprit of tuinpad, of uw moestuin.

De natuurlijke charme wordt extra in de verf gezet door dit handwerk.
De takken zijn overal nagenoeg even dit en dus gekweekt en geselecteerd voor de productie van deze gevlochten afboording.

Ook als ondersteuning van plantenborders die onder hun eigen gewicht dreigen plat te vallen, is dit gebruik ideaal. De planten kunnen op perfect hoogte steunen op de border. En het perceeltje is meteen ook mooi afgewerkt.

Heeft u reeds gevlochten tuinschermen in uit tuin bestaande uit hazelaar of wilgentenen, dan is het terug komen van dergelijke houtsoort perfect voor een mooie balans in uw tuin.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO