Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 96,80/ stuk

Bloembak Eik 30x30x30

Een kleinere bloembak die bestemd is om kleine planten in te hebben, net als de grotere varianten is deze bak waterdicht door de waterbestendige worteldoek en door de waterafstotende laag buitenaf. De bloembak kan zowel binnen als buiten gebruikt worden door zijn grootte. Hij geeft een klassieke, natuurlijke sfeer aan iedere ruimte en door het duurzame eikenhout is een lange levensduur gegarandeerd. Afmetingen 30cm x 30cm x 30cm

Meer informatie »

€ 387,20/ stuk

Bloembak Eik 60x60x60

Een massief eiken bloembak die elke ruimte een meerwaarde kan geven. Het sterke eikenhout verzekert een lange levensduur en een kwalitatief product. De bloembak wordt beschermd door een waterbestendige worteldoek binnenin en een waterafstotende laag buitenaf. Afmetingen 60cm x 60cm x 60cm

Meer informatie »

€ 484,00

Bloembak Eik 80x80x80

Deze bloembak bestaat uit massieve, Franse eiken latten die naast elkaar worden bevestigd. Hij wordt vanbinnen beschermd door een waterdichte worteldoek en vanbuiten door middel van een waterbestendige laag die overtollig water afstoot in plaats van absorbeert. Hierdoor zal de levensduur omhoog getrokken worden. De bloembak geeft een rustieke, klassieke sfeer in iedere tuin. Ben je dus nog op zoek naar unieke, authentieke bloembakken die ook nog eens ambachtelijk gemaakt zijn in België zelf, dan heeft u ze bij deze gevonden. Afmetingen: 80cm x 80cm x 80cm

Meer informatie »

€ 443,70

Kruidenbak Franse eik

Deze eiken kruidenbak is een topper uit zijn klasse. Het sterke eikenhout is een duurzaam materiaal dat heel lang mee zal gaan. De kruidenbakken worden op een ambachtelijke wijze gemaakt in België, waardoor ze niet alleen stevig zijn en een lange levensduur hebben, maar ook afkomstig zijn van eigen bodem. Door de houten pen-en-gatverbindingen verkrijgt u de meest authentieke uitstraling, maar bent u dus ook verzekerd van kwaliteit. De kruidenbakken worden geleverd in massieve eik en hebben een waterbestendige worteldoek onderin. Deze kruidenbak is ideaal voor moestuiniers met een beperkt werkoppervlak. Doordat de kruidenbak beschikt over lange poten, is deze comfortabel om in te werken zodat u ergonomisch kan tuinieren. De afmetingen van deze kruidenbak bedragen; L 127cm x B 71cm x H 78cm De diepte is +15cm.

Meer informatie »
nieuw

€ 58,00

Moestuinbak Hazelaar

Mooie decoratieve moestuinbakken in gevlochten hazelaar takken. De ideale motivatie om te starten met een eigen groeten of kruiden tuin. Door de gevlochten structuur van deze bakken geef je je moestuin meteen een heel charmante uitstraling. De bakken gewoon in mekaar vijzen met de bijhorende schroeven en je kan starten met tuinieren. Je kan ook van meerder moesbakken 1 grote maken ( 120 en 150 hebben dezelfde hoogte) Beschikbaar in verschillende lengtes met elk een bijhorende hoogte. KORTING : 5% op deze moesbakken vanaf 4 stuks, enkel geldig bij ophaling

Meer informatie »

€ 189,15

Plantenbak Eik met Hazelaar takken

Stevige, mooie decoratieve bloembakken uit sterk eiken hout. De combinatie van de mooie eikenhouten structuur in combinatie met de gevlochten hazelaar takken geeft deze plantenbak zijn mooie uitstraling. Je kan deze bloembakken voorzien van een anti-wortel doek of plastiekfolie om erna te vullen met aarde, of je kan de bloemen meteen met hun bloempot in deze bak plaatsen. Dit zal het gemakkelijkste zijn. Wens je de bak toch op te vullen, kan je ook gebruik maken van een optionele gegalvaniseerde binennbak. Op die manier komt de druk van de aarde niet tegen het vlechtwerk en wordt de levensduur geoptimaliseerd. Beschikbaar in 2 afmetingen: 60 x 60 en 80 x 80 cm

Meer informatie »

€ 35,50

Plantenbak Hazelaar

Een mooie decoratieve plantenbak in gevlochten hazelaartakken. Ideaal voor op uw terras of naast uw tuinhuis. De perfecte manier om uw tuin of terras te voorzien van landelijke decoratie. U kan uw bloempot gewoon in deze plantenbak plaatsen, zodat u deze bakken niet moet opvullen met aarde. Beschikbaar in 2 formaten.

Meer informatie »

Moestuin / plantenbak

Moestuinbakken, of ook moesbakken hebben de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Ze geven uw moestuin meteen de juiste sfeer, en nodigen meteen uit om te beginnen tuinieren. Ideaal voor een mooie groetentuin of gewoon een originele plaats om kruiden te kweken om te gebruiken in de keuken.
Volgens het idee van de vierkante meter moestuin kan u op deze manier op een héél beperkte oppervlakte toch een mooie oogst van zelf gekweekte groeten voorzien.

Het mooiste effect wordt verkregen als je meerdere van deze gevlochten planten/moesbakken bij mekaar kan plaatsen. Op deze manier wordt de sfeer van de middeleeuwse binnentuinen verkregen waar de groenten werden geteeld in plantvakken, afgeboord door gevlochten wilgen en hazelaar takken.

Deze moestuinbakken in gevlochten hazelaar takken, bestaan uit 4 panelen die samen geleverd worden met de bijhorende vijzen. De openingen om de vijzen in te plaatsen zijn dus reeds voorgeboord voor optimaal gemak. U dient enkel nog de zijkant langs de binnenzijde te bekleden met een plastiek folie, antiworteldoek of andere doek. Op die manier kan de aarde er niet uitregenen.

Eenmaal opgevuld met aarde of teelaarde kan u meteen aan de slag. Om de hoeveelheid op te vullen aarde te beperken kan u in de moestuinbak ook een pallet onderaan leggen, en daarop de aarde. Op die manier moet u ze minder opvullen. Er wordt toch enkel gewerkt in de bovenste 20 cm aarde.

Wens je echt optimaal gebruik te maken van deze bakken en hun levensduur te optimaliseren, dan gebruik je deze best als decoratie. Door een eenvoudige binnenbak te maken met afvalhout/paletten/betonplaten of andere wordt de druk van de aarde mooi tegengehouden door de binnenbak. Op deze manier duwt de aarde niet tegen de gevlochten takken, waardoor de levensduur van deze bakken nog meerdere jaren verlengd zal worden.

Ook de hazelaar plantenbakken in gevlochten takken zijn op deze manier gemaakt. Hierbij kan je de plantenbak ook opvullen met aarde, of gewoon de planten in pot in de decoratieve plantenbak plaatsen.

Voor de bloembakken bestaande uit een eiken kader met hierin verwerkte hazelaartakken, kan je kiezen voor een optionele gegalvaniseerde binnenbak. Deze zorgt ervoor dat de aarde geen contact heeft met het vlechwerk. De aarde kan meteen ook geen zijwaartse druk geven op de gevlochten takken, zodat dit geen beschadiging kan veroorzaken. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om er een eenvoudige bloempot in te plaatsen, in plaats van de bak op te vullen met aarde.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO