Wij zijn gesloten van donderdag 21/12/2023 t.e.m. maandag 01/01/2024

Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 21,25/ stuk

Aluminium Aluflex U-Profiel

Dit U-profiel is geschikt voor het afdichten van de gleuf bij de aluminium aluflex gleufpalen. Op deze manier creëer je een gleupaal die gebruikt kan worden als begin- of eindpaal. Deze profielen kunnen ook gebruikt worden als verdoken profielen in de aluflex gleufpalen om op deze manier een gleufbreedte te verkrijgen van 20 of 15 mm. Hierdoor kan je planken in alle mogelijke diktes gebruiken, waardoor je de volledige vrijheid hebt. Dit U-profiel kan je ook gebruiken als bovenregel of afwerkingsprofiel voor horizontale tuinwanden. Het aluminium profiel zorgt voor een strakke, hedendaagse look van je tuinafscheiding. Beschikbaar met gleuf van 15, 20 en 28 mm - 200 cm lang. Kleur: Antraciet (RAL7016), steengrijs (RAL7030) of zwart (Ral9005). De dikte van het aluminium is 3 mm.

Meer informatie »

€ 45,25/ stuk

Aluminium bovenprofiel voor plankenschermen horizontaal

Heb je liever een iets strakkere tuinafscheiding? Door je tuinwand af te werken met deze aluminium bovenregels of U-profielen krijg je een modern geheel, deze profielen worden geplaatst in combinatie met de bijhorende aluminium gleufpalen. Deze aluminium profielen kunnen gebruikt worden bij tuinschermen en tand en groefplanken. Ze zijn zeer makkelijk te monteren op de bovenkant van de tuinafscheiding. De profielen worden bevestigd aan de palen door middel van druknagels in kunststof. Deze aluminium bovenregels zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn geschikt voor horizontale plaatsing van de schermen. De bovenregels zijn beschikbaar in de kleuren: naturel geanodiseerd, zwart ral 9005 of grijs ral 7030. Om een hoek te vormen bij gebruik van deze bovenregel kan je het L-profiel (incl. inox schroef) LHBLS gebruiken, deze zijn eveneens geschikt om een niveau verschil te maken bij de gleufpalen GL48, GL51 en GL54. Afmetingen: BLS60: 80 x 64 x 80 x 2220 mm (geschikt voor gleufpalen GL23, GL30 en GL36) BLS70: 40 x 75 x 40 x 2100 mm (geschikt voor gleufpalen GL48, GL51 en GL54) LHBLS: 46 x 60 x 40 mm (L-profiel om een hoek te vormen bij bovenregels)

Meer informatie »

€ 39,00/ stuk

Aluminium profielen voor tuinwand verticaal

Heb je liever een iets strakkere tuinwand? Door je wand af te werken met deze aluminium boven- en onderregel krijg je een strak en modern geheel, deze profielen kunnen geplaatst worden in combinatie met de bijhorende aluminium gleufpalen of hardhouten palen. Zo is je tuinwand tot in de puntjes afgewerkt tot een stevig en stijlvol geheel. Deze boven- en onderregel is beschikbaar met: Gleufbreedte 30 mm, geschikt voor tand en groefplanken van 28 mm dik. Gleufbreedte 23 mm, geschikt voor tand en groefplanken van 21 mm dik. De boven- en onderregels zijn beschikbaar in de kleur zwart (RAL9005). Afmetingen: h. 70/43 x b. 46 x l. 1840 mm met gleuf van 23 of 30 mm. Deze onder- en bovenregel worden horizontaal gemonteerd tegen de verticale hardhouten of aluminium palen. De planken/planchetten worden niet vastgeschoten tegen een houten structuur, maar de planken zitten tussen de horizontale onder- en bovenregel gefixeerd. Na het plaatsen van de palen, de betonplaat en de boven en onderligger kan je eenvoudig de tand en groef planken tussen de boven- en onderregel schuiven. Doe dit door deze eerst in de bovenregel te schuiven, vervolgens in de onderregel en laat zakken.

Meer informatie »

€ 19,45/ stuk

Beton platen

Deze betonplaten hebben de kenmerkende lichtgrijze beton kleur. ze passen perfect in onze betonpalen met een gleuf van 30 en 55 mm. Door de gleuf van de betonpaal blijft deze mooi op zijn plaats zitten. Als de paal geen voorziening heeft voor een betonplaat (grenen paal/ alu paal/ ..) kan je de betonplaat best afslijpen op maat zodat ze mooi tussen de palen past. De plaat kan je dan aan de voor en achterzijde fixeren met beton/stabilisé zodat deze mooi op zijn plaats blijft zitten. Betonplaten zijn beschikbaar in volgende afmetingen: - hoogte 30 en 40 cm - lengte: 180 , 200 en 245 cm - dikte: 3 of 3,5 cm Betonplaten: 1 zijde gepolijst , 1 zijde grof. Betonplaten 25 cm hoog: 3,5 cm dik Betonplaten 30 cm hoog: 3 cm dik Betonplaten 40 cm hoog: 3,5 cm dik

Meer informatie »

€ 3,80/ stuk

Betonplaathouder u-vorm

Een betonplaathouder is een plastieken U-vorm met een hoogte van 28 cm. Deze houder kan de langs de binnenzijde van de palen worden vastgevezen. Hiertussen kan de betonplaat dan geplaatst worden. Aangezien de betonplaat mooi vastzit tussen de U-profielen en rust op de grond, kan deze zich niet verplaatsen, ze hoeft dus niet extra gefixeerd te worden met stabilisé of beton.

Meer informatie »

€ 4,00/ stuk

Betonplaathouder voor alu-wood gleufpalen

Deze betonplaathouders uit inox zijn voorzien van een zelfborende inox schroef en worden gebruikt met de alu-wood gleufpalen. De betonplaathouder hoeft enkel maar op de paal geschroefd worden. De houders worden gemonteerd in de gleuf van de alu-wood palen. Op de begin en eindpaal plaats je 1 betonplaathouder, op de tussenpalen plaats je er steeds 2. Afmetingen: 30 x 22 x 54 mm (voor gleufpalen GL23, GL30 en GL36) 30 x 22 x 63 mm (voor gleufpalen GL48, GL51 en GL54) Materiaal: Inox Kleur: naturel

Meer informatie »

€ 56,25/ doos

Clips voor Thermo Essen

Bijhorende Clips voor Thermo Essen gevelbekleding planchetten en parallelogram op een onzichtbare manier te bevestigen. Je kan rekenen met volgende hoeveelheden per m²: Clips voor parallellogram 62 mm :+- 30 clips per m² Clips voor planchet 124 mm: +- 19 clips per m² Startclips is afhankelijk van het project.

Meer informatie »

€ 183,50/ stuk

Eiken A (tafel)onderstel - massief/rustiek

De combinatie van een tafelblad en bijpassend onderstel bepaalt niet alleen de uitstraling van je tafel, maar ook de stijl en sfeer van je interieur. Deze A-poot is een van de meest populaire tafelpoot vormen. Of je nu kiest voor een kloeke- of slanke A-poot, deze eiken onderstellen zijn elegant en robuust tegelijk. A-poten hebben zoals de naam het al zegt, de vorm van een letter A. Ze zorgen voor een net iets andere look van je tafel. De poten worden gemonteerd aan de kopse kant van de tafel. Een opvallend verschil bij deze onderstellen zijn de eiken balken die iets naar buiten aflopen. Deze onderstellen zijn vervaardigd uit massief/rustiek eikenhout en kunnen gebruikt worden onder zowat elk blad. Ze zijn reeds fijn geschuurd, de poten hebben een dikte van 80 mm en zijn 100 mm breed en 720 mm hoog, ze zijn nagenoeg foutloos doordat de knopen zijn opgevuld met vulmiddel. Deze A-poot is tevens voorzien van een stalen montageplaat, afgewerkt met een hoogwaardige zwarte poedercoating. De onderstellen zijn zeer eenvoudig te bevestigen aan je tafelblad, aan de bovenzijde van het onderstel zijn op meerdere punten al bevestigingsgaten aangebracht. Gebruik hiervoor schroeven met een hoge elasticiteit. Om oxidevlekken (blauwzwarte vlekken) tegen te gaan adviseren wij roestvrijstalen (RVS) of inox schroeven te gebruiken. Bij een schroefbevestiging is het altijd beter om het hout altijd voor te boren. Deze tafelpoten zijn kant en klaar om met olie, lak of was te behandelen en ze op deze manier extra te beschermen tegen vocht en vuil.

Meer informatie »

€ 459,80/ stuk

Eiken Matrix (tafel)onderstel - massief/rustiek

Een matrix-onderstel wordt in het midden van het tafelblad bevestigd en heeft een mooie, robuuste uitstraling! Het voordeel van deze tafelpoot is dat de gehele rand van de tafel beschikbaar is. Met dit onderstel kan je zonder probleem meerdere stoelen aanschuiven, perfect om te combineren met een ovaal blad. Met dit onderstel creëer je een uniek bureau, vergadertafel of eettafel. Dit matrix onderstel is gemaakt van massief/rustiek eikenhout en kan je makkelijk onder elk tafelblad monteren. Daarnaast is dit onderstel voorzien van een stalen montageplaat (3 mm dik), afgewerkt met zwarte poedercoating. Aan de bovenzijde zijn op meerdere punten al bevestigingsgaten aangebracht. Om oxidevlekken (blauwzwarte vlekken) tegen te gaan adviseren wij roestvrijstalen (RVS) of inox schroeven te gebruiken. De standaardhoogte van deze massieve eiken tafelpoot is 72 cm. Beschikbaar in een dikte en breedte van 80 x 80 mm. De lengte is 145 cm lang, en is geschikt voor bladen met een maximale breedte van 1,2 meter en een maximum lengte van 250 cm. Deze eiken matrix-poot is kant en klaar om met olie, lak of was te behandelen en hem zo op deze manier extra te beschermen tegen vocht en vuil.

Meer informatie »

€ 183,50/ stuk

Eiken U (tafel)onderstel - massief/rustiek

Een onderstel kiezen voor je tafel is misschien wel belangrijker dan je zou denken. Dit bepaalt namelijk de uitstraling van je tafel, en die moet natuurlijk voldoen aan je persoonlijke stijl en smaak, het is namelijk één van de 'eyecatchers' in je interieur. Ga je voor een industriële, robuuste uitstraling met een metalen onderstel? Of kies je toch voor een warme, natuurlijke stijl? Een houten onderstel bij je houten blad zorgt voor een mooie, rustige en charmante uitstraling. En omdat hout een natuurproduct is, is iedere tafel weer uniek. Deze eiken u-onderstellen zijn gemaakt van massief/rustiek eik en kunnen onder elk tafelblad gemonteerd worden. De onderstellen zijn zeer eenvoudig te bevestigen aan je tafelblad, aan de bovenzijde van het onderstel zijn op meerdere punten al bevestigingsgaten aangebracht. Gebruik hiervoor schroeven met een hoge elasticiteit. Om oxidevlekken (blauwzwarte vlekken) tegen te gaan adviseren wij roestvrijstalen (RVS) of inox schroeven te gebruiken. Bij een schroefbevestiging is het altijd beter om het hout altijd voor te boren. De standaardhoogte van deze massieve eiken u-poten is 72 cm. De afmetingen zijn 8 x 8 cm. Daarnaast is deze U-poot voorzien van een stalen montageplaat, afgewerkt met een hoogwaardige zwarte poedercoating. De eiken onderstellen hebben dezelfde kwaliteit als de eiken massief/rustieke tafelbladen. Voor de X-U en A vorm heb je steeds 2 onderstellen per tafelblad nodig. Deze tafelpoten zijn kant en klaar om met olie, lak of was te behandelen en ze op deze manier extra te beschermen tegen vocht en vuil.

Meer informatie »

€ 183,50/ stuk

Eiken X (tafel)onderstel - massief/rustiek

Deze massief eiken tafel-onderstellen kunnen gebruikt worden in verschillende interieurstijlen en zijn daardoor erg geliefd. De X-tafelpoten komen echter vaak voor in een klassiek industrieel interieur. Een tafel met dunne x-poten en een lichte houtsoort is dan weer iets typisch voor een meer minimalistische, Scandinavische stijl. Deze eiken X-poten zijn gemaakt van massief/rustiek eik en kunnen onder elk tafelblad gemonteerd worden. Daarnaast is dit onderstel voorzien van een stalen montageplaat, afgewerkt met een hoogwaardige zwarte poedercoating. De onderstellen zijn zeer eenvoudig te bevestigen aan je tafelblad, aan de bovenzijde zijn op meerdere punten al bevestigingsgaten aangebracht. Gebruik hiervoor schroeven met een hoge elasticiteit. Om oxidevlekken (blauwzwarte vlekken) tegen te gaan adviseren wij roestvrijstalen (RVS) of inox schroeven te gebruiken. Bij een schroefbevestiging is het altijd beter om het hout altijd voor te boren. De standaardhoogte van deze massieve eiken poten is 72 cm. Deze zijn beschikbaar in een dikte van 8 x 8 cm breed. De eiken onderstellen hebben dezelfde kwaliteit als de eiken massief/rustieke tafelbladen. Voor de X-U en A vorm heb je steeds 2 onderstellen per tafelblad nodig. Deze tafelpoten zijn kant en klaar om met olie, lak of was te behandelen en ze op deze manier extra te beschermen tegen vocht en vuil.

Meer informatie »

€ 26,25/ stuk

Gleufafdichting voor Alu-Wood gleufpalen

Met dit gleufafdichtings-profiel vorm je een gleufpaal om tot een begin- of eindpaal. Dit U-profiel uit aluminium is geschikt voor het afdichten van 1 zijde van de alu-wood gleufpaal. Je hoeft het profiel enkel maar in de gleuf te schuiven van de paal. Deze profielen zijn beschikbaar in 3 verschillende kleuren. Materiaal: Aluminium T66 Kleuren: naturel geanodiseerd, zwart RAL9005 of grijs RAL7030 Afmetingen: 54 x 21 x 2100 mm

Meer informatie »

€ 29,95/ stuk

Grondboor 75 mm

Met een grondboor kan je snel en eenvoudig een diep gat in de grond boren om het plaatsen van palen makkelijk te maken. Hiermee kan je ronde gaten maken tot wel een meter diep. Deze grondboor met een boorpunt van 4 mm en een diameter van 75 mm is ideaal voor het plaatsen van allerlei soorten palen. De grondboor is gepoedercoat, poedercoating levert een sterke, duurzame egale laag die beschermt tegen roest en krassen. Het T-handvat is voorzien van rubberen antislip handvaten die zorgen voor een goeie grip. De totale lengte van de boor is 1250 mm Afmetingen: Lengte: 1250 mm Diameter boor: 75 mm Dikte boorpunt: 4 mm Breedte handvat: 35 cm Materiaal: Groen gepoederlakt metaal(RAL 6005)

Meer informatie »

€ 0,45

L-ijzer

L-ijzers of beugels worden gebruikt om klassieke tuinschermen in dennenhout, eik of hardhout te bevestigen tegen houten palen. Per scherm kan je hiervoor 4 of 6 beugels gebruiken. (2 of 3 per zijkant) Deze L-vormige bevestigingsijzers zijn beschikbaar in - gegalvaniseerd metaal - inox

Meer informatie »

€ 5,50/ stuk

L-profiel voor niveauverschil met bovenregels alu-wood

Met deze L-profielen is het mogelijk om een niveauverschil te maken met je tuinafscheiding bij gebruik van de alu-wood bovenregels BLS60/70. De profielen zijn inclusief RVS schroef. Afmetingen: LNVBLS60/23: 21 x 60 x 40 mm LNVBLS60/30/36: 28 x 60 x 40 mm Materiaal: Aluminium T66 Kleur: naturel Plaatsing en tips: Plaats het L-profiel (LNVBLS60/70) in de gleuf van de alu-wood gleufpaal op de gewenste hoogte en bevestig met bijgeleverde schroef. Plaats de planken en blijf 2-3 cm onder het L-profiel. Sluit de gleuf boven het profiel af (met een op maat gezaagde gleufafdichting (GA-GL30-36 of GA-GL48-54) en plaats de afsluitdop op de paal. Plaats de bovenregel en bevestig de druknagel.

Meer informatie »

€ 506,20/ stuk

Metalen Matrix (tafel)onderstel - mat zwart

Met een stoer en robuust matrix onderstel krijgt je tafel in een handomdraai een modern en industrieel karakter. Deze zwarte matrix tafelpoot of kruispoot is een stalen tafelonderstel die vaak gebruikt wordt onder een ovaal, rechthoekig of boomstamblad. Met dit onderstel creëer je een uniek bureau, vergadertafel of eettafel. Door de positie in het midden van de tafel maakt deze matrixpoot het mogelijk om meer stoelen rondom de tafel te plaatsen zonder last te hebben van te weinig beenruimte. Daarnaast zorgt dit onderstel voor een meer ruimtelijke effect, wat handig is in iets kleinere ruimtes. De onderstellen zijn zeer eenvoudig te bevestigen aan je tafelblad, aan de bovenzijde van het onderstel zijn op meerdere punten al bevestigingsgaten aangebracht. Gebruik hiervoor schroeven met een hoge elasticiteit. Om oxidevlekken (blauwzwarte vlekken) tegen te gaan adviseren wij roestvrijstalen (RVS) of inox schroeven te gebruiken. Bij een schroefbevestiging is het altijd beter om het hout altijd voor te boren. Het stalen tafelonderstel Matrix is voorzien van een hoogwaardige zwarte poedercoating (RAL9005) en is gemaakt uit stalen kokers van 8 x 8 cm, de standaardhoogte is 72 cm. Het standaardmodel van deze matrix tafelpoot is 145 cm lang, en is geschikt voor bladen met een maximale breedte van 1,2 meter en maximum 250 cm lang.

Meer informatie »

€ 139,15/ stuk

Metalen U (tafel)onderstel - mat zwart

Een tafel met een metalen onderstel geeft je tafel direct een stoere en robuuste uitstraling, ongeacht het model dat je verkiest. Deze kloeke onderstellen kan je combineren met boomstam, ovale en rechthoekige tafelbladen. De zwart kleur zal het industriële karakter extra accentueren waardoor je tafel de blikvanger van je interieur zal worden. Het kiezen van een model is vooral een persoonlijke keuze. Een matrix onderstel bestaat uit 1 geheel en is ideaal om te plaatsen onder de ovale- of langere bladen. Voor de X- en U vorm heb je steeds 2 onderstellen per tafelblad nodig. Hou er rekening mee dat bij gebruik van een X-poot iets minder beenruimte beschikbaar zal zijn voor degene die aan het hoofd van de tafel zit. Als je kiest voor een U-poot is deze beenruimte een stuk ruimer. De onderstellen zijn zeer eenvoudig te bevestigen aan je tafelblad, aan de bovenzijde zijn op meerdere punten al bevestigingsgaten aangebracht. Standaard is de hoogte van deze mat zwarte (RAL9005) gepoederlakt stalen tafelonderstellen 72 cm. Deze U-onderstellen zijn gemaakt uit stalen kokerprofielen van 10 x 10 cm.

Meer informatie »

€ 139,15/ stuk

Metalen X (tafel)onderstel - mat zwart

Deze stalen X-poten geven je tafel een robuuste en industriële uitstraling. Bevestig deze stevige tafelpoten aan de uiteindes van je tafelblad en je creëert meteen een stoere en trendy 'touch' aan je interieur. Je kunt zelf bepalen waar de poten precies geplaatst worden, aan de buitenkant van het tafelblad, of iets meer naar binnen. Hou er rekening mee dat bij gebruik van een X-poot of kruispoot iets minder beenruimte beschikbaar zal zijn voor degene die aan het hoofd van de tafel zit. Standaard is de hoogte van deze (gepoederlakt) mat zwarte (RAL9005) , stalen tafelonderstellen 72 cm en zijn ze 76 cm breed. Deze X-onderstellen zijn gemaakt uit stalen kokerprofielen van 10 x 10 cm. Deze kloeke onderstellen zijn zeer eenvoudig te bevestigen aan je tafelblad. De X-poot is bovenaan voorzien van een stalen montageplaat van 3 mm dik x 150 mm breed en 780 mm lang. Aan deze bovenzijde zijn op meerdere punten al bevestigingsgaten aangebracht. Om oxidevlekken (blauwzwarte vlekken) tegen te gaan adviseren wij roestvrijstalen (RVS) of inox schroeven te gebruiken. Voor de X- en U vorm heb je steeds 2 onderstellen per tafelblad nodig.

Meer informatie »

€ 290,00/ stuk

Onderdoek

Onderdoek voor een open of gesloten systeem. De folie voor een open systeem is Uv-bestendig en vochtwerend voor de optimale bescherming van de isolatie en de onderstructuur bij gevelconstructies met open voeg of gesloten systemen. De onderdoek voor een gesloten systeem is minder bestand tegen UV, en is daarom te gebruiken bij een volledig gesloten bekleding. De doeken zijn van het merk Delta en zorgen dus voor een garantie van een permanent droge isolatie. Treksterkte ong. 270/230 N/5 cm Waterdichtheid W1, EN 13859-2 Sd -waarde ong. 0.02 m Temperatuurweerstand -40 °C tot +80 °C Gewicht ong. 210g/m² Rolgewicht ong. 16kg Rollengte 50m Rolbreedte 1,5m

Meer informatie »

€ 1,80/ stuk

Onderstructuur

Latten voor regelwerk voor de plaatsing van uw gevelbekleding. Beschikbaar in: - Gedrenkt vuren 24 x 32 mm 255 cm lang. - Montagelat gedrenkt vuren + ZWART gespoten - 22 x 45 mm. p een lengte van 390 cm. - Thermowood 20 x 42 mm. Op een lengte van 420 cm

Meer informatie »

€ 140,00/ stuk

Set Beslag toegangspoort verzinkt - zwart

Bijpassend beslag voor enkele looppoorten of dubbele, tweedelige poorten. Verzinkt of zwart gecoat. Dit beslag past perfect bij onze poorten in eik, welke u terug kan vinden op de pagina van de toegangspoorten of bij de bijhorende producten onderaan op deze pagina. Steeds gemaakt uit zeer duurzaam materiaal. Het beslag kan zowel voor/achter als tussen de palen worden gemonteerd. Indien de 2-delige poort aan houten palen wordt gemonteerd ( voor of achterkant van de palen ), en deze moet 180 graden kunnen openen, is er extra ruimte van 6 cm nodig voor de scharnieren bovenop de breedte van de poortdelen. Indien het beslag tussen de palen wordt gemonteerd, bijvoorbeeld omdat deze geautomatiseerd wordt met opbouwmotoren, is de extra ruimte 10 cm. Bij een 1-delige poort is de scharnier ruimte 3 cm.

Meer informatie »

€ 2,25/ stuk

Set beslag voor tuinpoortje

Deze eenvoudig set beslag, is toepasbaar voor elk eenvoudig tuinpoortje, zowel in hardhout, kastanje, robinia. Voor de ophanging van 1 poort heb je steeds uit 2 duimen en 2 hengen nodig Voor de sluiting van 1 poort heb je een setje nodig die zowel het sluitstuk als de sluitpen bevat. Exclusief vijzen om dit beslag op de poort te monteren. Dit beslag kan met eender welke vijzen makkelijk op de poort en poortpalen worden vastgemaakt.

Meer informatie »

€ 38,95/ stuk

Set verstelbaar beslag

Set beslag voor lichte hekken en poortjes 2 verstelbare duimhengen: plaat 130x35mm, heng 400x40mm 1 heksluiting met pen: 60mm, dikte pen 8mm exclusief schroevenset

Meer informatie »
Terug12Volgende

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO