Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 39,75/ m2

Thermowood blokprofiel triple 18 mm dik horizontaal/verticaal

Dit blokmotief in thermowood heeft een dikte van 18 mm. Hiermee werd een stevige doch erg betaalbare gevelbekleding gecreëerd. Het triple blokprofiel bestaat uit 3 gelijke blokjes op 1 plank van 13 cm breedte. De rechte hoeken en rechte afschuining zorgen voor een heel strak resultaat. Met dit blokprofiel in thermowood zorg je voor een warme en charmante uitstraling van je gevel. Daarnaast zorgen de tand- en groef verbindingen voor een zeer eenvoudige plaatsing. Hierdoor loopt het geheel ook vlot in elkaar over. Thermowood wordt getypeerd door de typische knopen in het hout. Dit zorgt voor een warme en levendige uitstraling van het hout. Met dit triple blokprofiel creëer jet het effect van 3 afzonderlijke latjes maar behoud je toch een gesloten systeem. Thermowood past zowel bij een landelijke als een moderne sfeer. Dit triple blokprofiel kan zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden. Deze versie van het triple blokprofiel, ligt met zijn 18 mm mooi onder 24 mm en 27 mm. Dit zowel qua prijs als qua diepte effect. Hiermee profileert deze versie zich als een topper wat betreft prijs-kwaliteit verhouding.

Meer informatie »
promo

€ 63,30

€ 57,55/ m2

Thermowood blokprofiel triple 27 mm dik horizontaal/verticaal

Thermowood gevelbekleding triple blokmotief in dikte 27 mm, zorgt voor een heel moderne houten gevel. De dikte van 27 mm geeft het hout een mooi relief en schaduweffect, waardoor het effect van dit motief nog meer tot zijn recht komt, dan dezelfde profielen in dikte 20 of 24 mm. Deze dikte 27 mm is het alternatief voor dikte 30 mm en dikte 24 mm, die het gamma gaan verlaten, eenmaal uitverkocht. Thermowood staat garant voor een duurzame en onderhoudsvrije bekleding van uw woning, bijgebouw, tuinhuis, of poolhouse. Deze plank met bijhorende blokjes, zorgen voor een heel modern en strak accent. Door de thermische behandeling heeft het hout een warme bruine tint, die na verloop van tijd door zon en regen zal gaan vergrijzen. Lengtes volgens beschikbaarheid tussen 2 en 6 meter.

Meer informatie »

€ 68,90/ m2

Thermowood blokprofiel triple 32 mm dik horizontaal/verticaal

Een triple blokmotief in thermowood bestaat steeds uit 3 'blokjes' per plank. Deze planken vloeien dankzij hun tandgroef verbinding naadloos in elkaar over. Deze verbinding zorgt ervoor dat je steeds een mooi geheel bekomt met je gevelbekleding. Deze versie van het triple blokprofiel, geeft met zijn 30 mm een bijzonder diepte effect. Hiermee profileert deze versie zich als een topper wat betreft prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast kunnen deze tandgroef planken zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden. Bij een horizontale plaatsing benadruk je de diepte, waarbij je bij een verticale plaatsing een creatief en hoogte benadrukkend effect creëert. Hierdoor heb je zelf in handen welke uitstraling jouw gevel krijgt. Thermowood is thermisch behandeld dennenhout met een typische houttekening die zorgt voor een mooie natuurlijke uitstraling. Hierdoor past hij bij zowel een landelijke als een moderne stijl.

Meer informatie »
promo

€ 53,85

€ 48,25/ m2

Thermowood dubbel blokprofiel 25 mm dik horizontaal/verticaal

Een dubbel blokprofiel in thermowood bestaat steeds uit 2 'blokjes' per plank. De planken passen steeds perfect in mekaar zodat steeds exact hetzelfde effect wordt verkregen. Dit met het voordeel van een snellere plaatsing. Het thermowood dubbel blokmotief heeft een schuine bovenzijde voor een ideale afwatering en een schuine onderzijde. Het systeem is voorzien van een overlappend gedeelte zodat dit een 100% gesloten systeem vormt. Tussen de schuine gedeeltes van de blokjes is ca. 1.5 cm spatie waardoor de dikte van het hout wordt benadrukt. Door de gelijkmatige afschuining van het hout is dit dubbel blokprofiel zowel horizontaal als verticaal te plaatsen. De afwatering is steeds perfect. Zéér mooie uitstraling bij verticale plaatsing. De thermische behandeling van het dennenhout maakt dat deze bekleding behoort tot duurzaamheidsklasse 1-2. Het dennenhout vertoont de typische 'knopen' in het hout, waardoor het hout een warme levendige uitstraling heeft. Perfect als gevelbekleding voor u woning, tuinhuis of aanbouw. Tientallen jaren onderhoudsvrij. Lengtes verkrijgbaar volgens beschikbaarheid. Netto hoogte: 13 cm (= 7.7 lm/m²) Het hout zal na verloop van tijd mooi egaal vergrijzen.

Meer informatie »

€ 67,95

€ 48,90/ m2

Thermowood dubbel blokprofiel 26mm dik horizontaal

De thermische behandeling van het dennenhout dubbel blokprofiel maakt dat deze bekleding behoort tot duurzaamheidsklasse 1 - 2. Het dennenhout vertoont de typische 'knopen' in het hout, waardoor het hout een warme, levendige uitstraling heeft. Perfect als gevelbekleding voor uw woning, tuinhuis of aanbouw. Tientallen jaren onderhoudsvrij. Een dubbel blokprofiel bestaat steeds uit 2 'blokjes' per plank. De planken passen steeds perfect in mekaar zodat steeds exact hetzelfde effect wordt verkregen. Dit met het voordeel van een snellere plaatsing. Het dubbel blokmotief heeft een schuine bovenzijde (voor een ideale afwatering) en een rechte onderzijde. Het systeem is voorzien van een overlappend gedeelte zodat dit een 100% gesloten systeem vormt. Tussen het schuine gedeelte van de bovenzijde en het rechte gedeelte van de onderzijde is een spatie van ca. 1 cm waardoor de dikte van het hout wordt benadrukt. De bovenzijde van de 'blokjes' is mooi geschaafd, waardoor het hout een zeer mooi afgewerkte uitstraling heeft. Door de afschuining bovenaan en de rechte onderkant zijn deze planken eerder geschikt voor horizontale toepassingen. Het hout gaat na verloop van tijd mooi egaal vergrijzen. De netto hoogte van 1 plank is 13 cm.

Meer informatie »

€ 53,85/ m²

Thermowood enkel blokprofiel

De thermische behandeling van het enkel blokprofiel in dennenhout maakt dat deze bekleding behoort tot duurzaamheidsklasse 1-2. Het dennenhout vertoont de typische 'knopen' in het hout, waardoor het hout een levendig warme uitstraling heeft. Perfect als gevelbekleding voor uw woning, tuinhuis of aanbouw. Tientallen jaren onderhoudsvrij. Het enkel blokprofiel in thermowood heeft een schuine bovenzijde voor de beste afwatering en een rechte onderzijde. Het systeem is voorzien van een overlappend gedeelte zodat dit een 100% gesloten systeem vormt. Het schuine gedeelte van de bovenzijde volgt meteen op de vlakke onderkant van de onderzijde, zonder extra voeg. Hierdoor wordt een uniek effect verkregen. Een ideale bekleding voor horizontale toepassingen met een luxueuze look. Deze lengtes zijn volgens beschikbaarheid in overleg. Het hout gaat na verloop van tijd mooi egaal vergrijzen.

Meer informatie »
promo

€ 41,85

€ 38,10/ m2

Thermowood latten / planken

Thermowood is thermisch behandeld dennenhout. Dankzij deze thermische behandeling wordt de levensduur van het hout omhoog getrokken, tot eenzelfde duurzaamheid als die van tropisch hardhout, zijnde duurzaamheidsklasse 1. Na de stoombehandeling heeft het hout een mooie warme bruine tint, die na verloop van tijd mooi zal vergrijzen. De mooie, landelijke uitstraling in dit hout wordt verkregen door de knopen die in het hout aanwezig zijn. Plaatsing van deze thermowood latten kan zowel verticaal als horizontaal. Hierbij kan u de breedte van de voeg zelf kiezen, waardoor u een ander effect kan verkrijgen. De opening tussen de latten zorgt voor een speelse schaduwvoeg die zorgt voor een heel strakke en moderne uitstraling. De latjes lenen zich perfect tot het verwerken in bijgebouwen, tuinhuizen, carports en meer. De prijs per m² is steeds verrekend met 1 cm voeg tussen de latten. Door de breedte van de voeg aan te passen, zal de prijs per m² ook wijzigen. Dikte: 20 mm Vaste lengte: 420 cm of 300 volgens beschikbaarheid OPGELET: planken van 20 x 42 kunnen door hun smalle afmeting, breken tijdens het zagen daar waar een knoop in het hout zit, voorzie dus steeds 10 % extra.

Meer informatie »
promo

€ 43,29

€ 39,35/ m2

Thermowood latten multi

De thermische behandeling van deze dennenhoutlatten zorgt dat deze bekleding tot duurzaamheidsklasse 1 - 2 behoort. Het dennenhout vertoont de typische 'knopen' in het hout, waardoor het hout een levendig warme uitstraling heeft. Perfect te gebruiken als gevelbekleding voor uw woning, tuinhuis of aanbouw. Deze latten zullen tientallen jaren onderhoudsvrij uw woning sieren. Bij de 'Multi' gevelbekleding wordt gebruik gemaakt van verschillende breedtes van planken. Hierdoor wordt een bijzonder mooi, speels en creatief effect gegeven aan uw gevel. Deze trend is de laatste jaren enorm populair geworden. Deze latten hebben een dikte van 20 millimeter. Standaard bieden wij deze planken aan in een mix van 42, 85 en 135 millimeter breed. De lengtes van deze planken zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en wat in ons assortiment aanwezig is. Hierdoor kunnen we geen vaste lengte garanderen. De meeste latten zijn wel tussen 4,2 en 5,4 meter. De prijs per m² is steeds verrekend incl. 1 cm open voeg. Deze thermowoodlatten zijn rechthoekig geschaafd en ideaal voor zowel horizontale als verticale toepassingen. Het hout gaat na verloop van tijd mooi egaal vergrijzen.

Meer informatie »

€ 53,50/ m2

Thermowood latten parallellogram

De thermische behandeling van deze thermowood parallellogram maakt dat deze bekleding behoort tot duurzaamheidsklasse 1 - 2. Het dennenhout vertoont de typische 'knopen' in het hout, waardoor het hout een zeer levendige uitstraling heeft. Perfect als gevelbekleding voor uw aanbouw, tuinhuis of woning. Het thermowood dennenhout zal tientallen jaren uw gevel onderhoudsvrij sieren. Deze thermowood parallellogram is perfect voor een horizontale plaatsing maar kan ook verticaal geplaatst worden. De open voeg tussen de latten laat het hout extra tot zijn recht komen door het grote kleurcontrast en geeft uw gevel een heel strakke uitstraling. Hierin hebben we 2 types: - Parallellogram met afgeronde hoeken 26 x 60/68 mm Lengte 360 of 420 cm (of volgens beschikbaarheid). Incl. 1 cm voeg: 15.15 lm/m². - Parallellogram met rechte hoeken 19 x 60/65 mm, Lengtes volgens beschikbaarheid. Incl. 1 cm voeg: 14,28 lm/m². De prijs per m² is steeds verrekend incl. 1 cm open voeg. Het hout gaat na verloop van tijd mooi egaal vergrijzen. OPGELET: planken van kunnen door hun smalle afmeting, breken tijdens het zagen daar waar een knoop in het hout zit, voorzie dus steeds 5-10 % extra.

Meer informatie »

€ 41,20/ m2

Thermowood latten z-profiel met voeg

De thermische behandeling van deze dennenhouten latten maakt dat deze bekleding behoort tot duurzaamheidsklasse 1 - 2. Het thermowood dennenhout vertoont de typische 'knopen' in het hout, waardoor het hout een warme levendige uitstraling heeft. Perfect als gevelbekleding voor u woning, tuinhuis of aanbouw. Tientallen jaren onderhoudsvrij. Deze Thermowood latten (Z-profiel) overlappen mekaar waardoor een effect wordt verkregen van allemaal aparte latten, maar dit met een gesloten systeem. Er is dus geen open voeg tussen de latten. Deze latten kunnen zowel horizontaal of verticaal gebruikt worden en zorgen voor een heel moderne uitstraling van uw gevel. Voor een uniek effect kan je deze latten ook combineren waarbij je creatief kan omgaan met de plaatsing van verschillende breedtes van de planken. Beschikbare breedtes: 6,2 netto breed 11,4 netto breed 13,6 netto breed Lengtes volgens beschikbaarheid (meestal 360-420 - 450 cm) Het hout gaat na verloop van tijd mooi egaal vergrijzen.

Meer informatie »

€ 51,95/ m²

Thermowood Lines Multi 20 mm dik horizontaal-verticaal

Na een behandeling onder hoge temperaturen krijgt het dennenhout een upgrade tot duurzaamheidsklasse 1. Bovendien wordt de stabiliteit en vormvastheid hierdoor enorm verbeterd. Dat maakt dat thermowood grenen een heel interessante prijs-kwaliteitsverhouding krijgt. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat hier heel wat vraag naar is. Het is gedaan met dunne Z-profielen die makkelijk breken en heel tijdsintensief zijn om te plaatsen. Met onze nieuwe 'Lines' creëer je hetzelfde effect van Z-profielen, maar dan veel gemakkelijker, sneller én met minder verlies. Met de verschillende infrezingen in de planken kan je zelf een pallet maken naar je eigen smaak en voorkeur. Of je ze nu verticaal of horizontaal plaatst, met deze lines (multi) krijg jij de mooiste gevel van de buurt. Dikte: 20 mm Breedte: 130 mm (netto) Lengte: 420 cm Uitvoeringen: triple, dubbel, dubbel assymetrisch & effen

Meer informatie »
promo

€ 47,10

€ 39,95/ m²

Thermowood planchet - 21 mm dik - 4zijdig TG

Deze planken met 4-zijdige tand-groef (21x130mm) uit Thermowood zijn thermisch behandeld dennenhout, door de verhitting wordt de structuur van de houtcellen zo gemodificeerd dat het voor bacteriën en insecten niet meer als voedingsbron kan dienen en daardoor ook niet meer aangetast wordt. Dankzij deze behandeling behoort dit thermisch dennenhout tot de hoogste duurzaamheidsklasse 1, de levensduur is dus evenwaardig aan tropisch hardhout. Een ander voordeel is dat het hout minder vocht opneemt waardoor het een grotere vormvastheid en levensduur heeft. Dennen hout heeft als kenmerk de typische knopen in het hout. Deze tekening in het hout zorgt voor een natuurlijke warme uitstraling van uw gevel of wand. Door de behandeling heeft het hout een warme bruine kleur, deze zal na verloop van tijd mooi egaal vergrijzen. Profiel: blokhutplank met 4-zijdige tandgroef 21 mm dik x 13 cm netto hoog. Deze thermowood planchetten zijn beschikbaar met een lengte van 295 cm. Enkel verkrijgbaar per 5 stuks - thermowood planchet = 1.92 m² Ideaal voor horizontale en verticale toepassingen.

Meer informatie »
nieuw

€ 34,60/ m2

Thermowood planchet - 17 mm dik

Deze planken Thermowood is thermisch behandeld dennenhout, door de verhitting wordt de structuur van de houtcellen zo gemodificeerd dat het voor bacteriën en insecten niet meer als voedingsbron kan dienen en daardoor ook niet meer aangetast wordt. Dankzij deze behandeling behoort dit thermisch dennenhout tot de hoogste duurzaamheidsklasse 1, de levensduur is dus evenwaardig aan tropisch hardhout. Een ander voordeel is dat het hout minder vocht opneemt waardoor het een grotere vormvastheid en levensduur heeft. Dennen hout heeft als kenmerk de typische knopen in het hout. Deze tekening in het hout zorgt voor een natuurlijke warme uitstraling van uw gevel of wand. Door de behandeling heeft het hout een warme bruine kleur, deze zal na verloop van tijd mooi egaal vergrijzen. De thermisch verduurzaamde pmussenbekplankjes zijn beschikbaar in verschillende diktes. Ideaal bruikbaar voor zowel horizontale als verticale toepassingen. De planchetten met 2-zijdige-tg zijn beschikbaar per m² of per plank met een lengte van 365 cm. De planchetten met 4-zijdig-tg zijn beschikbaar per m² en wordt automatisch verrekend in het winkelmandje naar het aantal lopende meter. De lengtes zijn 175, 235, 265 en 295 cm, volgens beschikbaarheid. Eventuele lengtes worden meegeven naargelang de beschikbaarheid van de lengtes in ons magazijn.

Meer informatie »

€ 48,95/ m²

Thermowood planchet - blokhutplank 26 mm dik

De thermische behandeling van het dennenhout in blokhutplank maakt dat deze bekleding behoort tot duurzaamheidsklasse 1 - 2. Het dennenhout vertoont de typische 'knopen' in het hout, waardoor het hout een warme, levendige uitstraling heeft. Perfect als gevelbekleding voor uw woning, tuinhuis of aanbouw. Tientallen jaren onderhoudsvrij. De uitzonderlijke duurzaamheid van thermowood is nu ook te verkrijgen in zeer stevige blokhutplanken (tand en groef) van 26 mm dik! Deze dikte is uitermate geschikt om een robuuste look te creëren. Deze blokhutplanken hebben een breedte van 26 mm en zijn beschikbaar op lengtes van 180 en 360 cm.

Meer informatie »

€ 67,75/ m2

Thermowood planchet voorvergrijsd

Wij bij Ecohout zijn zo'n grote fan van deze houtsoort dat we het vaak thermogood noemen. Dit ecologisch behandelde grenenhout is dan ook kwalitatief bij de koplopers en is heel makkelijk te plaatsen dankzij de vierzijdige tand-groef. Veel mensen zijn grote fan van de knappe vergrijzing van dit hout. Dat gebeurt natuurlijk na enkele maanden. Wil je echter graag dat je planchetten bij de plaatsing al mooi grijs zijn? Dan is deze behandeling iets voor jou. De planken krijgen een spuitlaagje waardoor deze van bij de start al die natuurlijke grijstint heeft. Na verloop van tijd neemt de natuurlijke vergrijzing het over waardoor je vanaf dag 1 jarenlang genot hebt van je thermowood planchetten! Lengtes volgens beschikbaarheid, in overleg.

Meer informatie »

€ 66,10/ m²

Thermowood quatro blokprofiel horizontaal/verticaal

Een quatro blokprofiel is voorzien van 4 mooie fijne blokjes met afgeronde hoeken. Hierdoor is het ideaal voor zowel verticale als horizontale plaatsing. Na een enkel, dubbel of triple blokprofiel is het quatro blokprofiel de nieuwste variant binnen het gamma blokmotief gevelprofielen. Doordat deze planken voorzien zijn van een tand- en groefsysteem kunnen ze met een optimale stevigheid geplaatst worden. De robuuste dikte van 26 mm zorgt er eveneens voor dat deze planken extra stevigheid verkrijgen. De mooie profilering van deze thermisch behandelde thermowood planken, zorgt niet alleen voor een mooi diepte effect, maar bovendien voor een mooie donkere voeg, door de korte tussenafstand tussen de blokjes. Deze gevelbekleding behoort door zijn thermische behandeling tot duurzaamheidsklasse 1. Lengtes volgens beschikbaarheid.

Meer informatie »

€ 40,75/ m2

Thermowood siding

De thermische behandeling van de dennenhout sidings maakt dat deze bekleding behoort tot duurzaamheidsklasse 1 - 2. Het thermowood vertoont de typische 'knopen' in het hout, waardoor de thermowood sidings een zeer levendige uitstraling geven. Het past perfect als gevelbekleding voor uw tuinhuis, bijgebouw of woning. U zal meerdere tientallen jaren onderhoudsvrij genieten van het thermowood. Deze thermowood sidings worden vooral gebruikt voor de bekleding van tuinhuizen, poolhouses, dierenverblijven en stallingen. Dit model heeft een heel lichte afschuining voor een ideale afwatering en een kleine uitsparing onderaan voor een perfecte overlapping. Deze overlapping geeft deze thermowood sidingplanken (Zweeds rabat) zijn typische, mooie uitstraling. Door de afschuining is de plank op zijn dikste 20 mm (onderaan) en op zijn smalste 9 mm (bovenaan). Beschikbaar in netto hoogtes: 12.5 cm met geschaafde afwerking (= 8 lm/m²) 17.5 cm met fijnbezaagde afwerking (= 5.71 lm/m²). Lengte 420 cm of volgens beschikbaarheid. Ideaal voor horizontale toepassingen. Het hout gaat na verloop van tijd mooi egaal vergrijzen.

Meer informatie »

€ 45,50/ m2

Thermowood triple design

De thermische behandeling van het thermowood dennenhout maakt dat deze bekleding behoort tot duurzaamheidsklasse 1-2. Het dennenhout vertoont de typische 'knopen' in het hout, waardoor het hout een warme, levendige uitstraling heeft. Perfect als gevelbekleding voor uw aanbouw, tuinhuis of woning. Het zal tientallen jaren perfect onderhoudsvrij blijven. De unieke thermowood planken hebben een netto hoogte van 18 cm, hierbij is elke 6 cm een lijn ingefreesd. Hierdoor wordt het effect verkregen van 3 afzonderlijke latten van 6 cm hoog, maar behoud je toch een gesloten systeem. Aangezien de planken perfect in mekaar passen, zal de voeg ook mooi overal gelijk zijn, ook bij de overgang naar een nieuwe plank. Dankzij dit systeem kan je zorgen voor een enorm snelle plaatsing. Perfect voor zowel verticale als horizontale plaatsing. Lengte: volgens beschikbaarheid. Minimum bestelling van 20 m². Netto hoogte: 18 cm (= 5.55 lm/m²) Het hout zal na verloop van tijd mooi egaal vergrijzen.

Meer informatie »

Thermowood

Steeds welkom in onze toonzaal voor gericht advies of besprekingen over uw project!

Thermowood gevelbekleding is enorm populair en is dan ook beschikbaar in héél veel profielen. De thermische behandeling van het hout heeft ondertussen zijn effect bewezen. Door deze hitte/stoombehandeling wordt de celstructuur van het hout gewijzigd waardoor de duurzaamheid aanzienlijk verhoogd. Het hout heeft hierdoor eenzelfde levensduur verkregen zoals tropisch hout. Zijnde duurzaamheidsklasse 1 - 2. De voedingsbodem voor bacteriën en schimmels verdwijnt ook door deze behandeling waardoor u er op mag rekenen dat uw thermowood houten gevel tientallen jaren onderhoudsvrij zal meegaan.

De ecologische behandeling van het dennenhout is in vele opzichten beter dan het klassiek impregneren van het hout met giftige stoffen. De levensduur van het hout is nog groter en thermowood heeft bijgevolg niet dezelfde gifgroene kleur zoals chemisch behandeld hout. De stoombehandeling geeft het hout een mooie, warme, bruine tint. Deze bruine tint gaat na verloop van tijd verdwijnen, waarna het hout mooi egaal gaat vergrijzen. De typische knopen van het grenen hout geven het een mooie levendige, warme en natuurlijke uitstraling.

Thermowood is beschikbaar in héél wat mogelijkheden voor de bekleding van gevels van huis, woning, tuinhuis, poolhouse, dierenverblijf, stal, ....
Hierbij heeft u de keuze uit: blokprofiel enkel en dubbel, planchetten met voeg of mussenbek, parallellogram, rechthoekige latten, sidings, enzovoort.
Elk profiel heeft zijn eigen type afschuining, dikte en hoogte. Hierdoor wordt telkens een totaal ander effect verkregen. Zo kan je volledig naar eigen smaak te werk gaan, zowel voor een landelijk als voor een strak effect.

Thermowood hout wordt het best vastgemaakt tegen de achterliggende structuur middel van fijne nagels, minibrads genaamd. Hou er steeds rekening mee om te werken met inox materiaal, zodat er geen zwarte vlekken kunnen optreden op het hout door roesten van het metaal. De achterliggende structuur voorzie je best elke 40 cm. De beste fixatie bereik je door het hout niet alleen te schieten met deze inox nagels, maar tevens ook wat lijm op de achterliggende structuur te doen. Dit kan PU-lijm, houtlijm of siliconenlijm zijn.

Thermowood hoeft geen verdere behandeling of onderhoud. Enkel als u de originele kleur wenst te behouden kunt u het hout vernissen of beitsen. Als het hout mag vergrijzen, hoeft u dus niets te doen.

Een perfecte betaalbare houten gevelbekleding tegen de beste prijs!

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO