Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

promo

€ 371,40/ scherm

Bamboe planken scherm 20 mm dik bamboe geperst moso

Deze 'MOSO' tuinscherm planken zijn gemaakt van gecomprimeerde/ geperste bamboe vezels. Typerend voor deze bamboe schutting planken is hun hoge stabiliteit gecombineerd met hun hardheid en duurzaamheid. Hierdoor wordt een uniek nieuw product verkregen, gemaakt van uiterst duurzaam bamboo materiaal. Om de duurzaamheid verder te maximaliseren tot het uiterste, hebben de gebruikte vezels een stoombehandeling van 200graden ondergaan. Deze techiek is vooral gekend bij zachthoutsoorten, maar kan ook toegepast worden op bamboe om het rendement nog verder te verhogen. Hierdoor is zelfs een garantie van 25 jaar van toepassing op uw tuinafsluiting. Dankzij dit planken systeem kan je zelf de hoogte kiezen van uw omheining. Voor een steeds perfecte aansluiting zijn de planken voorzien van een tand en groef. Bamboe zal onder invloed van zon en regen mooi vergrijzen, waardoor het een mooi patina zal verkrijgen. Hoogte: 13.1 cm Lengte 180 cm

Meer informatie »
promo

€ 144,48/ scherm

Bamboe tuinscherm belvedere universeel

Een stevig robuust bamboescherm van volle bamboestokken aan elkaar verbonden. Rondom een stevig kader van dikke bamboepijpen. Dikte van de verticale stokken ca. 15 mm. Dikte kader 35/40 mm. Deze schermen kunnen eenvoudig bevestigd worden tegen bamboepalen.

Meer informatie »
promo

€ 16,72

€ 14,54/ stuk

Bamboemat naturel

Bamboematten zorgen voor een natuurlijke, oosterse sfeer in uw tuin. Bamboe is een snelgroeiende grassoort, met een zeer grote duurzaamheid. Bovendien zijn deze matten van prijs heel betaalbaar in verhouding met hun lange duurzaamheid. Bij deze bamboemat zijn de stokken van ca 1.5 à 2.5 cm diameter dikte doorboord en verbonden met een roestvrije metalen draad. Door deze manier van bevestigen is deze verbindingsdraad nagenoeg onzichtbaar en wordt er een heel stevige, decoratieve mat verkregen. Ideaal voor plaatsing tegen een muur, draad- of andere afsluitingen, om de privacy te vergroten. Deze matten zorgen voor een mooie, gesloten, natuurlijke afsluiting. Deze matten hebben een lengte van ongeveer 180 cm. Beschikbaar in verschillende hoogtes en twee kleuren; naturel en bruinzwart.

Meer informatie »
promo

€ 17,45

€ 16,30/ stuk

Bamboemat split

Bamboematten zorgen voor een natuurlijke, oosterse sfeer in uw tuin. Bamboe is een snelgroeiende grassoort met een zeer grote duurzaamheid. Bovendien zijn deze van prijs heel betaalbaar in verhouding met hun lange duurzaamheid. Bij de gespleten bamboe matten wordt gebruik gemaakt van gespleten bamboestokken. Deze repen bamboe meten ongeveer 1 cm breedte (dikte ca. 0.5 cm) en worden elk afzonderlijk gevlochten tussen een gegalvaniseerde metalen draad. Deze mat heeft een optimale prijs-kwaliteitverhouding, gezien de lange levensduur van bamboe. Deze matten hebben een lengte van ongeveer 500 cm.

Meer informatie »

€ 50,39/ stuk

Bamboemat zwart

Bamboematten zorgen voor een natuurlijke, oosterse sfeer in uw tuin. Bamboe is een snelgroeiende grassoort, met een zeer grote duurzaamheid. Bovendien zijn deze van prijs heel betaalbaar in verhouding met hun lange duurzaamheid. Bij deze bamboemat zijn de stokken van ca. 1.5 à 2.5 cm diameter dikte doorboord en verbonden met een roestvrije metalen draad. Door deze manier van bevestigen is deze verbindingsdraad nagenoeg onzichtbaar en wordt er een heel stevige decoratieve mat verkregen. Ideaal voor plaatsing tegen een muur, draad- of andere afsluitingen om de privacy te vergroten. Deze matten zorgen voor een mooie gesloten natuurlijke afsluiting. Deze bruin-zwarte decoratiematten van zwarte bamboepalen zorgt voor een exclusieve uitstraling in uw tuin. Deze matten hebben een lengte van ongeveer 180 cm en zijn beschikbaar in verschillende hoogtes.

Meer informatie »

€ 34,50/ stuk

Toebehoren bamboe tuinschermen

Toebehoren voor luxe bamboetuinschermen: RVS Bevestigingsset: 1 set per scherm voorzien, voor een heel eenvoudige en zeer stevige montage. Dergelijke bestaat uit 1 boor, 8 bouten, 8 moeren en 4 RVS beugels. Lak: Deze 2 componentenlak is zeer goed geschikt voor alle bamboeproducten. Na een bepaalde tijd worden de schermen wat donkerder van kleur. Om de mooie glanzende look te behouden kunt u ze dan goed schoomaken en daarna lakken met deze lak. Per pot 0.9 liter lak + 0.1 liter verhader. Touw: Bijpassend zwart touw om de bevestiging van de schermen mee te camoufleren. Door dit touw te gebruiken houd u alles in dezelfde sfeer. Per bosje 10 strengen van ca. 3.5 meter lengte.

Meer informatie »

Bamboe

Steeds welkom in onze toonzaal voor gericht advies of besprekingen over uw project!

Bamboe is niet alleen heel milieuvriendelijk en uiterst duurzaam, maar bovendien zeer decoratief. Geef uw tuin een warme, oosterse uitstraling dankzij deze elegante tuinschermen in duurzaam bamboe.

Deze collectie tuinafsluitingen in natuurlijke bamboepalen zijn gemaakt van hoogwaardige bamboe, mooi afgewerkt met bijbehorend zwart bindtouw.

Bamboe staat vooral bekend voor zijn heel grote duurzaamheid.
Dit komt heel mooi tot zijn recht dankzij de opbouw met dikke stevige bamboe palen met een dikte van 6 - 8 cm. Hierdoor krijgen de schermen een grote stabiliteit.

De schermen kunnen geplaatst worden tegen een bestaande muur of afsluiting, of deze kunnen afzonderlijk geplaatst worden. Deze worden dan het best geplaatst tegen bruine of naturelle bamboepalen om de natuurlijke charme te behouden. Elk van de afsluitingen heeft zijn eigen creatieve, speelse vorm die de mogelijkheid geeft om al dan niet te laten begroeien met bloeiende klimplanten.

Bamboe is een 100% natuurlijkvriendelijk product. De palen zijn speciaal geselecteerd voor de opbouw van deze schermen en afgewerkt met een transparante lak, om het hout zijn mooie glans te laten behouden.

Als je de bamboeschermen enkele cm's van de grond plaatst, hebben ze geen direct contact met de grond of aarde en zal hun duurzaamheid en uitstraling optimaal blijven. De schermen kunnen heel gemakkelijk vastgevezen worden tegen de bijhorende bamboepalen. Enkel even voorboren en je kan de vijs doorheen het kader van het scherm in de paal vastzetten.

Alle bamboeschermen zijn ovengedroogd wat de kans op scheuren tot het minimum beperkt. Het blijft uiteraard een natuurproduct waardoor we scheuren tot 5 mm moeten accepteren.
Een oerdegelijk product voor vele jaren tuinplezier!

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO